Muistilista kilpailijoille ja kilpailunjärjestäjille

3.4.2015  |  12:23


Muista hakea syksyn kansallisia kilpailuita

Kansalliset kilpailut ajalle 1.9.-31.12.2015 haetaan Ässän hakuikkunan kautta 5.-15.4.2015. Muistattehan hakea kilpailuita ajallaan. Hakuajan päättymisen jälkeen haetuista ja myönnetyistä kilpailuista peritään 100 euron maksu.

 

Haku tapahtuu seuraavasti:

1) Kirjaudu seuran tunnuksilla ÄSSÄän.

2) Mene kohtaan Kilpailut-Kilpailuhaku, jonne syötät haluamasi ajankohdan. Paina Hae. ÄSSÄ näyttää hakemaltasi ajankohdalta anotut kilpailut. Näin näet, onko lähialueelle haettu vastaavanlaisia kilpailuja.

3) Paina Ano kilpailua -painiketta, jolla pääset syöttämään anottavan kilpailun tiedot.

 

Rajoituksia kilpailun myöntämiseen:

   – Yleisten SM-kilpailujen kanssa päällekkäin (16.-20.12.2015) ei saa järjestää A-luokan kilpailuja.

   – Sarjatennisviikonloppuina 26.-27.9. ja 28.-29.11. -> ei saa järjestää aikuisten luokkia.

– Samalle viikonlopulle myönnetään samoja luokkia vain jos kilpailut ovat maantieteellisesti selvästi erillään. Ensisijaisesti toivotaan, että kilpailunjärjestävät sovittelevat itse ajankohtia, mutta jos maantieteellisiä päällekkäisyyksiä ilmenee, pyytää kilpailupäällikkö sähköpostitse ko kilpailunjärjestäjiä sopimaan päällekkäisyyksistä. Mikäli sopimukseen ei päästä, päättää kilpailupäällikkö päällekkäisyyksien ratkaisemisesta. Ajallaan tehdyt hakemukset käsitellään tasa-arvoisesti. Myöntämiseen ei vaikuta se missä vaiheessa hakuaikaa hakemus on tehty. Alueet joilla on aluekoordinaattorit, pyrkivät hoitamaan alueellisen kisasuunnittelun ja sopimaan mahdollisista päällekkäisyyksistä alueen sisällä.

 

 

Myönnetyt kilpailut ovat nähtävillä Ässässä viimeistään 13.5.2015.

 

Loppuvuoden Mini- ja miditenniskilpailut

Alla loppuvuoden Mini- ja miditenniskiertueen osakilpailut (ajankohdat ja järjestävät seurat). Seurat voivat hakea vapaita ajankohtia sähköpostitse allekirjoittaneelta. Toivottavasti saamme kaikkiin ajankohtiin järjestäjät! Kyseiset kilpailut ovat erittäin tärkeitä nuorille pelaajillemme. Esitetyt ajankohdat eivät ole sitovia. Seurat voivat esittää myös muita ajankohtia. Tennisliitto tukee näitä kilpailuja kunniakirjan, mitalien ja osallistumislahjojen muodossa.

 

 

Seurasiirrot voimaan 1. toukokuuta

Seurasiirrot astuvat seuraavan kerran voimaan 1.5.2015. Sekä varsinaiset edustusmuutokset että ulkokauden 2015 sarjatennisedustusmuutokset (ei koske senioreiden sarjatennistä) tulee siis tehdä 30.4.2015 mennessä. Muutos ilmoitetaan www.tennisassa.fi-sivuilla omista pelaajatiedoista kohdasta seurasiirrot. Haetut siirrot julkaistaan Ässässä pelaajatiedoissa 1.5.2015. Mikäli seurat eivät ole kuitanneet siirtoja kuntoon, näkyvät nämä siirrot pelaajatiedoissa hieman myöhemmin. Huomaattehan, että sarjatennisedustusmuutokset ovat aina voimassa vain yhden kauden!


Tasoluettelo julkaistaan toukokuussa

Seuraava tasoluettelo julkaistaan pe 8.5.2015. Tasoluettelossa on mukana pelaajien tulokset 3.5.2015 asti. 

Viikonlopun 8.-10.5. kilpailut pelataan vanhan tasoluettelon mukaisesti (sijoitukset ja osallistumisoikeus luokkiin), viikonloppu 15.-17.5. pelataan uuden listan mukaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: U10 -valmentajakoulutus Joensuussa… →