Molik vei koko potin Tukholmassa

9.8.2004  |  10:45

Alicia Molik voitti kaksin- ja nelinpelin NNLO:ssa

Australian Alicia Molik, 23, voitti kolmannen kerran pelatun Nordea Nordic Light Openin, naisten 140.000$ WTA-turnauksen, kaksin- ja nelinpelin Tukholmassa sunnuntaina.
Loppuottelussa Molik oli aivan omaa luokkaansa: UkrainanTatjana Perebiynis kukistui kolmessa vartissa luvuin 6-1, 6-1.
Nelinpelivoittokin tuli suhteellisen helposti Molikille ja hänen itävaltalaisparilleen Barbara Schettille, kun finaalissa kukistuivat Sveitsin Emmanuelle Gagliardi ja Saksan Anna-Lena Grönefeld luvuin 6-3, 6-3.
Molik ei menettänyt turnauksessa erääkään. Kolmanneksi sijoitettu Molik voitti Nordea Nordic Light Openia edeltävällä viikolla Ranskan Amelie Mauresmon, mikä antoi varmasti itseluottamusta. Molik nousi kaksi pykälää WTA-rankingissa ja on nyt listalla sijalla 24. Mauresmo voitti puolestaan sunnuntaina Montrealin turnauksen ja on nyt maailmanlistan kakkonen.
Emma Laine ja hänen ruotsalaisparinsa Hanna Nooni tavoittelivat nelinpelissä välieräpaikkaa. Slovenialaispari Tina Krizan ja Katarina Srobotnik voittivat ensimmäisen erän 6-3. Toisessa erässä Laineella ja Noonilla oli kaksi eräpalloa, mutta he eivät niissä onnistuneet. Slovenialaiset voittivat erän 7-6(3). Välierissä he hävisivät kolmessa erässä Gagliardille ja Grönefeldille.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Niki Bucht pääsarjaan… →