Minetti ja Parviainen naisten Aamulehti Tampere Openin pääsarjaan

22.7.2014  |  10:28

Maanantaina pelattiin Aamulehti Tampere Openin naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin toisen kierroksen ottelut, joiden voittajat nousivat pääsarjaan.
Turnauksen järjestävän seuran TaTS:n Julia Rissasen ja Mariella Minettin kohtaamisesta tuli tasaväkinen, jonka Minetti sitten ratkaisi edukseen kolmannessa erässä vieden sen 6-1. 14-vuotias Minetti on ensimmäisen kerran naisten kymppitonnissa.
Kristina Parviainen sai niin ikään tehdä kolme erää töitä USAn Alix Theodossioun kanssa, mutta vei ratkaisevan erän vahvasti 6-2. 16-vuotiaalle Parviaiselle naisten ammattilaiskisa on uran toinen; hän oli OrtoLääkärit Openissa viime marraskuussa.
Annika Sillanpää taipui karsinnan ykköselle, kisan viimevuotiselle voittaja Karen Barbatille,
Eveliina Koivupuisto Venäjän Anna Iakovlevalle ja Elina Joronen Venäjän Valeriya Urzhumovalle.

32 pelaajan pääsarjassa on peräti 11 suomalaista: Emma Laine, Mia Eklund, Ella Leivo, Saana Saarteinen ja Roosa Timonen, villeillä korteilla mukaan päässeet  Nanette Nylund, Milka-Emilia Pasanen, Olivia Pimiä ja Tanja Tuomi sekä karsijat Minetti ja Parviainen.
Nelinpelissä on viisi suomalaisparia, Annika Sillanpää pelaa Alix Theodossioun kanssa, Emma Laine on Venäjän Anastasia Pivovarovan kanssa kolmossijoitettu ja Mia Eklundin parina on Hollannin Jade Schoelink.

Tiistaina pelataan kaksi kaksinpeliä: Nanette Nylund kohtaa Kreikan Maria Sakkarin ja Mariella Minetti Latvian Luize Liva Striken. Näiden lisäksi ohjelmassa on kahdeksan nelinpeliä, joista kuudessa on suomalaispelaajia.


Jaa:

Seuraava uutinen: Minetti toiselle kierrokselle… →