Miesten ja naisten Tennisliigat saivat tukijan Norpesta

26.9.2013  |  17:11

Norpe Tennisliigojen infotilaisuus pidettiin Helsingissä 26.9. Median edessä esiintyivät vas.
STL:n toimitusjohtaja Teemu Purho, Norpen markkinointijohtaja Jaana Tiura sekä liiga-
joukkueita edustavat Herkko Pöllänen HVS:stä ja Matti Manninen V-P:sta.

 

Miesten ja naisten Norpe Tennisliigat käynnistyvät miesten liigan osalta 28.9. , naisten liigan 17.10.
Kuten nimestä näkyy, kymmenen miesten ja kahdeksan naisten joukkueen liigat ovat saaneet tukijan, kylmäkalusteita valmistavan Norpen.

-Olemme viimeisten kolmen vuoden aikana investoineet merkittävästi liigojen kehittämiseen, kertoo Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho. – Liigoista on haluttu rakentaa kansallisen tenniksen kärkituote.
Parina viime kautena näkyvä muutos on ollut siirtyminen keskitetyistä, vain muutamalla liigapaikkakunnalla pelatuista kierroksista koti- ja vierasotteluihin. Myös tiiviistä parin kuukauden kausista on siirrytty pidempään, syyskuusta maaliskuuhun ulottuvaan kauteen.
– Seurat ovat uudistusten myötä tehneet kotiotteluistaan tapahtumia, joissa ne ovat voineet tarjota junioreilleen ja muulle jäsenistölleen mahdollisuuden nähdä oman seuran ykkösjoukkueen ottelut, sanoo Purho. – Seurat ovat myös panostaneet otteluiden järjestämisiin ja vieneet Tennisliigojen kehittämistä omalta osaan mukavasti eteenpäin.

Koko kansallinen parhaimmisto on kiitettävällä tavalla ollut edustettuina omien seurojensa liigajoukkueissa. Kun HVS-Tennis pelasi viime kauden miesten loppuottelua, sen riveissä oli Suomen Davis Cup-maajoukkueen kolme pelaajaa. Naisammattilaistemme ykkönen Piia Suomalainen pelaa seuransa Smashin riveissä.
-Tennisliigat ovat oiva ponnahduslauta nuorille pelaajille, totesi tj. Purho. – Tällä kaudella liki kaikissa joukkueissa nähdään junioriparhaimmistoamme sekä miesten että naisten liigoissa.

Kylmäkalusteita valmistavasta Norpesta Suomen Tennisliitto on saanut pitkäaikaisen kumppanin. Yhteistyö mahdollistaa liigan brändäämisen ja ottelutapahtumien viemisen uudelle tasolle.
-Tennisliigojen niin yleis- kuin visuaalinen ilme muuttuu Norpen mukaan tulon myötä, kertoo tj. Teemu Purho. – Järjestelyt standardoidaan samalle, korkealle tasolle. 
Yhteistyö Norpen kanssa luo uutta myös liiton toimintaan.
– Rakennamme Norpen kanssa aivan uudenlaista yhteistyökokonaisuutta, vahvistaa Teemu Purho. – Norpe ottaa tenniksen osaksi henkilöstöliikuntaansa, ja pääsemme mukaan järjestämään yrityksen liikunta-aktiviteetteja.

Tenniksen miesten liigaa on pelattu sisäpelikaudella kaudesta 1975/76 ja naisten liigaa kaudesta 1976/77 lähtien.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Emil Ruusuvuori välieriin… →