Micke Kontisen ranteessa murtuma

19.3.2014  |  11:53

Micke Kontisen hyvin alkaneeseen kilpailukauteen tulee ainakin kuuden viikon tauko.
Reilut kaksi viikkoa sitten Englannin Shrewsburyssa pelatussa ITF Futures -turnauksen loppuottelussa Micke kaatui toisen erän alussa ja loukkasi vasemman ranteensa. Hän jatkoi kuitenkin ottelun loppuun häviten sen Ruotsin Isak Arvidsonille 3-6, 5-7.
Kun ranne ei tullut levolla kuntoon, selvisi siihen tehtyjen tarkempien tutkimusten jälkeen jonkinasteinen ruhjemurtuma, joka ei näkynyt jo aiemmin tehdyissä röntgen- ja magneettikuvauksissa. Nyt ranteessa on lasta neljän viikon ajan, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudestaan.
Näin ollen Micke Kontinen, joka on pelannut Suomen neljässä viimeisimmässä Davis Cup -ottelussa, ei ole käytettävissä 4.-6.4. Talissa pelattavassa Bosnia ja Hertsegovina  -ottelussa.
– Harmillista, että joudun jättämään seuraavan Davis Cup -ottelun väliin, mutta nyt aloitan sitten välittömästi massakauteen valmistavat fysiikkatreenit, totesi Micke Kontinen. 

Suomi – Bosnia ja Hertsegovina -ottelu on Davis Cupin Eurooppa-Afrikan II ryhmän toista kierrosta. Ottelun voittaja kohtaa syyskuussa voittajan ottelusta Etelä-Afrikka – Liettua.

 

 

Micke Kontinen

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma ja Webley-Smith… →