Micke Kontinen kaksinpelin finaaliin ja nelinpelin voittoon Danderydissä

20.9.2013  |  16:22

Kahdeksanneksi sijoitettu Micke Kontinen (ATP 610) pysäytti 17-vuotiaan ruotsalaiskarsija Daniel Windahlin etenemisen miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelin välieriin Danderydissä, Ruotsissa perjantaina.

Ykköseksi sijoitetun Belgian Joris de Looren ja seitsemänneksi sijoitetun Patrik Rosenholmin kisasta pudottaneen Windahlin onnistui viedä Kontiselta välierissä toinen erä, mutta kolmannen erän tasaisen alun jälkeen Micke Kontinen meni menojaan ja sinetöi voiton luvuin 6-3, 3-6, 6-3.

Loppuottelussa lauantaina klo 12 Suomen aikaa Micke kohtaa kolmanneksi sijoitetun Ruotsin Markus Erikssonin (ATP 487), joka voitti välierissä kakkoseksi sijoitetun Kanadan Erik Chvojkan. Kontinen ja Eriksson kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Tämä on Micke Kontisen kolmas ITF Futures -kisan finaalipaikka. Edelliset ovat
vuodelta 2010 Vierumäeltä ja tämän vuoden elokuulta Kotkasta.

Kaksinpelin välieräottelun jälkeen Micke ja Ruotsin Isak Arvidsson kohtasivat nelinpelin loppuottelussa Kanadan Erik Chvojkan ja Ruotsin Lucas Renardin. Ensimmäinen erä oli tasainen; Arvidsson/Kontinen voitti sen 7-5, mutta toisen erän pari voitti selvästi luvuin 6-2.

Tämä oli Micke Kontisen ja Isak Arvidssonin kolmas ITF Futures -nelinpeliturnauksen
voitto. Kaksi aiempaa ovat kesäkuulta peräkkäisiltä viikoilta Marokosta. Mickellä on kaksi muuta nelinpeliturnausvoittoa, ensimmäinen tuli  vuonna 2010 Turkissa (parina Ruotsin Patrik Brydolf) ja toinen tämän vuoden elokuussa Vierumäeltä (parina Ranskan Tak Khunn Wang).

Miesten 10.000$ ITF Futures
14.-22.9.2013 Danderyd, Ruotsi
Kaksinpeli
Välieriä:  Micke Kontinen (8.) – Daniel Windahl Ruotsi (karsija) 63 36 63
Nelinpeli
Loppuottelu: Isak Arvidsson Ruotsi/M.Kontinen (2.) – Erik Chvojka Kanada/Lucas
Renard Ruotsi 75 62

Micke Kontinen 

Jaa:

Seuraava uutinen: Eklundille puolivälieätappio Algeriassa… →