Micke Kontinen joutui taipumaan Zoppille Aamulehti Tampere Openissa

27.7.2013  |  12:49

Micke Kontinen haastoi tiukasti Aamulehti Tampere Openin, 42.500€ ATP Challenger -turnauksen kaksinpelin puolivälierissä kisan kolmossijoitetun Viron Jürgen Zoppin.
Hyvin toistensa pelin tuntevien pelaajien kohtaamisesta tuli tasainen vääntö. Micke voitti ensimmäisen erän 6-4 ja johti toista erää 3-1, mutta Zopp nousi tasoihin ja meni erävoittoon 6-3. Ratkaisevasta erästä tuli melkoinen taistelu, jota Micke Kontinen johti 5-4 ja tilanteessa 30/30 oli kahden pisteen päässä mennä välieriin. Zopp äityi kuitenkin hurjaan menoon eikä hävinnyt tämän jälkeen kuin yhden pisteen ja vei erän 7-5.
Vaikka tappio oli Mickelle kova pettymys, hän totesi olevansa pelinsä kanssa oikeassa suunnassa ja katsoo positiivisesti tuleviin kolmeen ITF Futures -turnaukseen, jotka pelataan elokuussa Vierumäellä, Kotkassa ja Pajulahdessa.

Nelinpelissä suomalaisfinalisteja

Henri Kontinen eteni serbiparinsa Goran Tosicin kanssa Aamulehti Tampere Openin nelinpelin loppuotteluun, jossa kohtaa lauantaina ykkössijoitetut Filippiinien Ruben Gonzalesin ja Australian Chris Letcherin.
Miesten nelinpelin finaalin jälkeen pelataan naisten 10.000$ ITF-turnauksen nelinpelin finaali, jossa kokeneet Emma Laine ja Piia Suomalainen tavoittelevat voittoa saksalaisista Julia Wachaczykistä ja Nina Zanderista. 

 

 

Micke Kontinen

Jaa:

Seuraava uutinen: Juniorien Nations Challengessa… →