Mathieulle ja J.Niemiselle tappio Pariisissa

2.11.2007  |  09:50

Niemisen kauden viimeinen ottelu

Jarkko Nieminen ja Ranskan Paul-Henri Mathieu hävisivät ATP Masters-sarjan turnauksessa Pariisissa nelinpelin toisella kierroksella neljänsiksi sijoitetuille Ruotsin Simon Aspelinille ja Itävallan Julian Knowlelle supertie-breakissa. Nieminen/Mathieu voittivat ensimmäisen erän 6-3 ja johtivat toista jo 4-1, mutta hävisivät erän tie-breakissa 6-7(6). Supertie-break päättyi US Openin nelinpelin syyskuussa voittaneille Aspelinille ja Knowlelle 8-10.
Nieminen ja Mathieu olivat voittaneet ensimmäisen kierroksen ottelunsa supertie-breakilla. RanskalaispariMarc Gicquel/Gilles Simon kukistui luvuin 7-6(5), 4-6, 10-4.
Toisen kierroksen ottelu oli Niemisen kauden viimeinen ATP-turnaus. Hän aloittaa asevelvollisuutensa suorittamisen urheilujoukoissa ensi maanantaina.(RN)

Seuraava uutinen: Laaksonen TaTS Openin… →