Matalan kynnyksen alueellinen mini- ja miditennis tour käynnistyy

22.3.2022  |  15:53  |  Yleinen

Kuva: Vesa Koivunen

Alueellinen mini- ja miditennis tour polkaistaan käyntiin viikonloppuna kauden ensimmäisen kilpailun osalta Joensuussa. Matalan kynnyksen lapsille suunnatun kilpailusarjan osakilpailuja järjestetään ympäri Suomea. Osakilpailuja pyritään järjestämään alueellisesti noin kuusi kauden aikana.

MINI- JA MIDITENNIS TOUR

Alueelliset kilpailut tarjoavat lapsille ensimmäisiä otteluita muiden seurojen pelaajia vastaan ja nuorimmat pääsevät harjoittelemaan niissä kilpailuissa toimimista. Pelitapahtumat kestävät noin 3-4 tuntia. Alueellisen mini- ja miditennis tourin kilpailujen tavoitteena on, että saisimme kaikille osallistujille useamman mielekkään ottelun lähiseurojen pelaajia vastaan. Oleellista ei ole niinkään pelaajan ikä vaan pelitaso. Minitennikseen voivat osallistua 10-vuotiaat ja miditennikseen 11-vuotiaat ja sitä nuoremmat. Kilpailuissa jaetaan jokaisen luokan kolmelle parhaalle pelaajalle Tennisliiton puolesta mitalit ja kaikille osallistujille jaetaan kunniakirjat.

Alueellisen mini- ja miditennis tourin tärkeä yhteinen tehtävä on tarjota nuorimmille pelaajillemme matalan kynnyksen kilpailutapahtumia, ja sitä kautta sitouttaa pelaajia lajiin, tarjota kasvattavia kokemuksia ja edistää heidän lajitaitojaan. U10-pelaajien kilpapolku alkaa seurojen sisäisistä pelitapahtumista ja etenee alueellisten mini- ja miditapahtumien kautta kohti kansallisia kisatapahtumia. Kilpailuihin voi ilmoittautua TennisÄssän kautta.

Kauden 2022 mini- ja miditennis tourin kilpailut

Alue 26.3. 7.5. 18.6. 27.8. 8.10. 10.12.
Pohjois-Suomi KarTe RoVS (la) KTS (11.6.) SoTS (la) OVS (la)
Itä-Suomi ja Kaakkois-Suomi
Häme ja Keski-Suomi
Lounais-Suomi TVS (la) SaTS (la) HTK (la) SaTS (la)
Etelä-Suomi ja Pääkaupunkiseutu Lo-Te (la) HyTS (la) Smash-Espoo (la) HyTS (la)
Länsi-Suomi

Kauden 2022 kilpailuihin kaivataan edelleen järjestäjiä. Ilmoita seurasi halukkuudesta järjestää kilpailuja: raisa.tornroos@tennis.fi .

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi samaan lohkoon… →