Marja-Liisa Hedman kolmoisvoittoon Vantaan seniorien ITF-kisassa

22.7.2014  |  10:00

41 pelaajaa, joista kolme ulkomaisia, oli ilmoittautunut kolmatta kertaa Vantaalla V-P:n järjestämään  seniorien ITF-turnaukseen, joka täksi vuodeksi saanut 4.kategorian arvon.
Perjantaina 18.7. käynnistyneen kisan pari luokkaa on jo pelattu loppuun asti. M50-luokan kaksinpeli pelattiin neljän pelaajan lohkossa. Jari Karvonen (ITF 134) voitti kaikki kolme otteluaan, kakkonen oli Mika Valtonen kahdella voitollaan. Kolmas oli Etelä-Afrikan Greg Jacobs ja neljäs Eero Rahikka.
M60-luokassa oli kolme pelaajaa, joista ykköseksi nousi Matti Linnavirta. Kakkonen oli Klaus Tervilä ja kolmonen Seppo Pynnönen.
M45-luokassa oli kaksi kolmen pelaajan lohkoa. Lohkovoittajat Tapio Rossi ja Olli Salminen kohtasivat finaalissa, jonka Rossi voitti luvuin 6-4, 6-3.
M55-luokassa oli neljä pelaajaa, jotka pelasivat kaikki kakkia vastaan. Lohkon viimeisessä ottelussa maanantaina Matti Virtanen voitti Hannu Laitisen.  Lohkon voiton vei Veli-Matti Hilli. Hänellä ja Virtasella oli sama peli ja eräsuhde, Virtasella parempi pelisuhde, mutta sääntöjen mukaan katsotaan miesten keskinäinen ottelu, jossa Hilli voitti Virtasen 6-2, 6-3. Kolmas oli Venäjän Stanislav Stelmakh ja neljäs Laitinen.
Neljän pelaajan M65-lohkon voitto ratkesi tiistaina turnauksen viimeisessä ottelussa, jossa  Jukka-Pekka Ranta voitti tasapisteissä olleen Ingmar Mollgrenin kolmessa erässä edeten näin luokka voittoon. Kolmas oli Markku Haimi ja neljäs Mauri Onttonen.

Neljän pelaajan N45-lohkon voitosta pelasivat maanantaina Heli Petäjä ja Päivi Kilpeläinen. Kilpeläinen otti selvän voiton ja meni erääkään menettämättä luokan ykköseksi. Petäjä on toinen, Sari Kantelinen kolmas ja Viron Marin Daniel neljäs.
N65-luokan kahdessa lohkossa oli kummassakin kolme pelaajaa. Lohkovoittajat kohtasivat maanantaina finaalissa, jossa Marja-Liisa Hedman voitti Lea-Marita Blomqvistin 6-3, 6-2.
N70-luokan kolmen pelaajan lohkossa Aune Tuomainen voitti molemmat ottelunsa, Riitta Korhonen oli kakkonen ja Maija-Liisa Pirilä kolmas.

N70-luokan nelinpelin finaalissa Lea-Marita Blomqvist ja Marja-Liisa Hedman voittivat Anna-Liisa Sahlmanin ja Renata Tuomiston 6-2, 6-0.
Hedmanin kolmas luokkavoitto tuli 70v-sekanelinpelissä Jyrki Montellin kanssa. Finaalissa kukistuivat Anna-Liisa Sahlman ja Ingmar Mollgren selvästi luvuin 6-0, 6-1.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaistappioita miesten ITF… →