Manner ja Sillanpää nelinpelin välieriin Oulussa

19.2.2009  |  09:50

Pojat kokivat kaksinpelissä tappiot

Oulussa pelataan juniorien 4.kategorian ITF-pistekilpailua OVS:n järjestämänä.
Poikien kaksinpelissä PVS:n Tuomas Manner ja TaTS:n Henrik Sillanpää kokivat tappiot puolivälierissä.
Sijoittamaton Tsekin Adam Pavlasek voitti kolmanneksi sijoitetun Tuomas Mannerin kolmessa erässä luvuin 6-3, 3-6, 6-4. Välierissä Pavlasek kohtaa kakkoseksi sijoitetun Latvian Arvis Berzinsin.
Neljänneksi sijoitettu Ruotsin Jeffrey Mira Svensson kävi tiukan taistelun kuudenneksi sijoitetun Henrik Sillanpään kanssa ja voitti lopulta trillerin 7-5, 4-6, 7-5. Mira Svensson kohtaa välierissä ykköseksi sijoitetun Ukrainan Alexandr Kushakovin.
Manner ja Sillanpää ovat edenneet nelinpelissä kuitenkin jo välieriin, jossa kohtaavat Viron Erik Aunapuun ja Armand Levandin. Toisessa välierässä ovat vastakkain ykkössijoitetut Latvian Arvis Berzins ja Ruotsin Jeffrey Mira Svensson sekä neljänneksi sijoitetut Venäjän Konstantin Gerlakh ja Ukrainan Alexandr Kushakov.

Tyttöjen nelinpelissäkin on edetty välierävaiheeseen. Välierissä ei nähdä suomalaispelaajia, sillä Ella Leivo ja Julia Rissanen sekä Cecilia Estlander ja Katja Verho hävisivät puolivälierissä, samoin Leia Kaukonen venäläisparinsa Mukhabbat Saidovan kanssa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Naantali Davis Cupin… →