Malinen ja Ruusuvuori Kaleva Openin loppuotteluihin

15.3.2013  |  16:00

HVS:n Emil Ruusuvuori ja OVS:n Monica Malinen ovat edenneet Nallisportissa, Oulussa Tennis Europen 14/16v Junior Tour -kilpailusarjaan kuuluvassa Kaleva Openissa kaksinpelien loppuotteluihin.
Turnauksen järjestävän seuran Monica Malinen on T16-luokan kaksinpelissä seitsemänneksi sijoitettu. Hän on tehnyt vakuuttavaa työtä voittamalla ensin Venäjän Liza Kuznetsovan 6-0, 6-1 ja sitten neljänneksi sijoitetun Venäjän Anna Sedinkinan 6-3, 6-0. Välierissä perjantaina kahdeksanneksi sijoitettu Venäjän Margarita Krupenina ei taipunut tappioon yhtä helposti kuin Monican aiemmat vastustajat, mutta oululainen otti voiton luvuin 6-3, 7-5.
Loppuottelussa Monica kohtaa kolmanneksi sijoitetun Latvian Krista Cerpinan, joka omassa välierässään voitti kisan ykkössijoitetun, TaTS:n Milka-Emilia Pasasen luvuin 6-1, 7-5.
Nelinpelissä Milka-Emilia ja TaTS:n Roosa Timonen ovat ykkössijoitettuja ja suoraan puolivälierissä, jossa vastaan tulevat Monica Malinen venäläisparinsa Svetlana Bubnovan kanssa.

Loppuotteluun meni myös P14-kaksinpelissä ykkössijoitettu Emil Ruusuvuori, joka välierissä voitti britti George Hutchingsin luvuin 6-2, 6-0. Emil menetti ensimmäisellä kierroksella kolme peliä, toisen kierroksen  ja puolivälieräottelunsa hän voitti peliäkään menettämättä.  Loppuottelussa Emil kohtaa kakkossijoitetun Sveitsin Nikolaj Talimaan.
Emil pääsee tavoittelemaan tuplapottia Kaleva Openissa, sillä hän on yhdessä JTS:n Masi Sarpolan kanssa nelinpelin loppuottelussa. Pari sai välierissä luovutusvoiton Italian Rocco Baravellista ja Mattia Spotosta.
Pojat 16v-luokan nelinpelin välierissä HVS:n pari Patrick Kaukovalta/Otto Solatie tavoittelee finaalipaikkaa.

Kaleva Open
TE 14/16 Junior Tour -turnaus
9.-17.3.2013 Nallisport, Oulu
Järj. OVS

14v
Poikien kaksinpeli
Välieriä: Emil Ruusuvuori (1.) – George Hutchings Britannia 62 60
Poikien nelinpeli
Välieriä: Emil Ruusuvuori/Masi Sarpola (3.) – Rocco Baravelli/Mattia Spoto Italia wo
16v
Poikien nelinpeli
Puolivälieriä: Patrick Kaukovalta/Otto Solatie – Medzhid Akhmedov/Ilya Strukov Venäjä (3.) 62 63
Kristofer ja Mattias Siimar Viro (2.) – Henri Happonen/Mikko Rouvala 60 61
Tyttöjen kaksinpeli
Välieriä: Krista Cerpina Latvia (3.) – Milka-Emilia Pasanen (1.) 61 75, Monica Malinen (7.) – Margarita Krupenina Venäjä (8.) 63 75
Tyttöjen nelinpeli
Puolivälieriä: Milka-Emilia Pasanen/Roosa Timonen (1.) – Svetlana Bubnova Venäjä/Monica Malinen – 63 26 [10-7]

 

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-tenniksen puolivälierät pelattiin… →