Maailman huiput veivät tiukan taiston – Talissa tupa täynnä

19.10.2017  |  21:23

Maailman parhaat nelinpelaajat Henri Kontinen ja John Peers veivät Tennisliigan nelinpelin GT-HVS nimiinsä Talin Tenniskeskuksella. Viime kauden Tennisliigan hopeajoukkue HVS vei pisteet torstai-illan ottelusta voitoin 4-0.

GT:n rivejä edustanut Viron ykköspelaaja Jurgen Zopp ja suomalais-saksalainen Jaan-Frederik Brunken taistelivat hyvin maailman ykkösnelinpeliparia vastaan, mutta Kontinen/Peers duo vei ottelun toisen erän tiebreakin kautta lukemin 7-5, 7-6 (7-2).

– Tiukka peli ja hyvä tunnelma. Pelasin ensimmäistä kertaa näitä kavereita vastaan, australialaisvahvistus John Peers kommentoi.

– On ollut upeaa olla käymässä Suomessa ja pelata Henrin kotimaassa. Hän on hieno esikuva suomalaisessa tenniksessä, Peers jatkoi.

John Peers oli ensimmäistä kertaa Suomessa. Pelien jälkeen oli vielä tarkoitus ehtiä kokeilemaan suomalaista saunaa. Peers matkaa Suomesta Lontoon kautta Sveitsiin Baselin turnaukseen jo perjantaina.

1500 katsojaa Talissa

Myös Henri Kontinen oli silminnähden tyytyväinen päivään.

– Oli tiukka vääntö ja hieno tunnelma.

Kontisen ja Peersin osallistuminen Tennisliigan otteluun mahdollistui GT:n ja HVS:n hyvällä yhteistyöllä.

– Kaksi hienoa seuraa laittoivat hynttyyt yhteen ja saimme aikaiseksi viihdyttävää tennistä ja tuvan täyteen, Kontinen myhäili.

Kontinen ja Peers pelaavat vielä kolme turnausta tänä vuonna. Nelinpelitähtien matka jatkuu Helsingistä Sveitsin Baseliin, jonka jälkeen vuorossa on Pariisissa pelattava Masters-turnaus. Vuosi huipentuu Lontoossa 8 parhaan kaksinpelaajan ja nelinpeliparin kesken pelattavaan lopputurnaukseen, ATP-finaaliin. Viime vuonna Kontinen ja Peers voittivat sekä Pariisin Masters-turnauksen että Lontoon ATP-finaalin.

Talin Tenniskeskuksen katsomot olivat viimeistä paikkaa myöten täynnä ja tunnelma hallissa oli huikea. Katsojia oli paikan päällä 1500.

 

Tennisliigan 19.10. tulokset:

Pisteet

GT-HVS 0-4

Otteluiden tulokset:

Verneri Tuomi (GT) – Patrik Niklas-Salminen (HVS) 5-7, 4-6

Jaan-Frederik Brunken (GT) – Emil Ruusuvuori (HVS) 2-6, 2-6

Jesse Kiuru (GT) – Otto Virtanen (HVS) 1-6, 1-6

Jurgen Zopp/Jaan-Frederik Brunken – Henri Kontinen/John Peers 5-7, 6-7 (2-7).

Kuvat: Heidi Koivunen

Jaa:

Seuraava uutinen: Kun vain historia… →