M.Kontinen puolivälieriin Berliinissä

9.7.2009  |  23:00

1.kategorian ITF-pistekilpailu

Micke Kontinen (ITF 67) hävisi viime viikolla juniorien kakkoskategorian pistekisan toisella kierroksella Saksan Sebastian Sachsille Castricumissa, Hollannissa 4-6, 4-6, mutta otti tästä revanssin alkuviikosta Berliinissä juniorien 1.kategorian ITF-pistekilpailun ensimmäisellä kierroksella luvuin 6-3, 6-2. Seitsemänneksi sijoitettu Micke voitti toisella kierroksella britti Tom Farquharsonin (ITF 199) ja kolmannella Ruotsin Robin Olinin (ITF 158).
Puolivälierissä Micke kohtaa ykköseksi sijoitetun Saksan Alexandros-Ferdinandos Georgoudasin (ITF 24). Puolivälieräpaikallaan hän on varmistanut kisasta jo 60 pistettä, jotka nostavat häntä ITF-rankingissa kymmenkunta sijaa.
Nelinpelissä Micke ja USA:n Raymond Sarmiento olivat neljänneksi sijoitettuja. He voittivat ensimmäisellä kierroksella saksalaiset Moritz Kandtin ja Philipp-Luca Raickovicin, mutta hävisivät ottelutie-breakissa Austalian Robert Howelle ja USA:n Kurt Theinille.

Poikien nelinpeli
1.kierrosta: M.Kontinen/Raymond Sarmiento USA (4.) – Moritz Kandt/Philipp-Luca Raickovic Saksa 64 60
2.kierrosta: Robert Howe Australia/Kurt Thein USA 75 36 [10-5]

Seuraava uutinen: Salonen sekä Lanne… →