M.Kontinen ja T.Nieminen toiselle kierrokselle Lidköpingissä

5.10.2011  |  10:05

Micke Kontinen
Kuva. Heikki Sirkka

Sekä kakkossijoitettu Timo Nieminen (ATP 356) että seitsemänneksi sijoitettu Micke Kontinen (ATP 703) etenivät toiselle kierrokselle Ruotsin Lidköpingissä miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksessa
Timo voitti ensimmäisellä kierroksella ruotsalaiskarsija Jacob Johanssonin (ATP  1536) ja vastaansa Ranskan Emilien Firminin (ATP 791).
Karsintojen ykkössijoitettu ja yhdellä voitolla pääsarjaan noussut Micke voitti ensimmäisellä kierroksella toisen karsijan, Tanskan Philip Ornon (ATP 1064) ja saa toisella kierroksella vastaansa ruotsalaiskarsija Pablo Figueroan (ATP 1263).
Nelinpelissä kolmanneksi sijoitetut Micke ja Ruotsin Tobias Blomgren voittivat ensimmäisellä kierroksella ruotsalaiset Daniel Bertan ja Stefan Borgin. Puolivälierissä Micke ja Tobias saavat vastaansa ruotsalaiset Kalle Averfalkin ja Robin Olinin.
Timon ja Micken toisen kierroksen ottelut ovat kisaohjelmassa keskiviikkona. (RN)

Miesten 10.000$ ITF Futures -turnaus
1.-9.10.2011 Lidköping, Ruotsi
Kaksinpeli
1.kierrosta: Micke Kontinen (7., karsija) – Philip Orno Tanska (karsija) 63 61, Timo Nieminen (2.) – Jacob Johansson Ruotsi (karsija) 62 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Tobias Blomgren Ruotsi/M.Kontinen (3.) – Daniel Berta/Stefan Borg Ruotsi 64 64

Seuraava uutinen: Heliövaara etenee Palembangissa… →