M.Kontinen ja H.Pöllänen WIP Tennis Openin toiselle kierrokselle

13.8.2014  |  12:16

Hyvinkäällä käynnissä olevassa miesten 10.000$ ITF Futures -kisassa, WIP Tennis Open Hyvinkäässä – kakkossijoitettu ja viime viikolla Vierumäen kymppitonnin voittanut Micke Kontinen (ATP 462) oli ensimmäisen erän pulassa Ranskan Fabien Reboulin (ATP 1080) kanssa ja hävisi erän 0-6.  Kontinen nousi siitä toisessa erässä 5-1 johtoon, mutta Reboul tuli tasoihin. Sen jälkeen ranskalainen ei voittanut peliään ja Kontinen meni lukemin 7-5, 6-0 toiselle kierrokselle, jolla kohtaa Kiinan Xin Gaon (ATP 1078). Tämä voitti avausottelussaan villin kortin saaneen Eero Vasan 6-4, 6-1.
Herkko Pölläselläkin (ATP 1117) oli tiistaina avausottelussaan kiinalaisvastus, karsija Wei Gianq Zheng, joka aloitti ottelun vahvasti, mutta alkoi taipua ensimmäisen erän lopussa. Pöllänen meni luvuin 7-5, 6-2, jolla kohtaa keskiviikkona nelossijoitetun Viron Vladimir Ivanovin (ATP 495). Toissa kesänä miehet kohtasivat Vierumäen ja Kotkan ITF Futuresien ensimmäisellä kierroksella; Ivanov voitti kummankin ottelun.
Järjestävän seuran HyTS:n, villin kortin saanut Verneri Tuomi sai avausotteluunsa kiinalaisjoukkueen korkeimmalle rankatun, vasenkätisen Bowen Ouyangin (ATP 934), joka otti voiton luvuin 6-1, 6-2. Samoin lukemin voitti Vierumäen finalisti Venäjän Alexander Vasilenko (ATP 702) ex-hyvinkääläisjuniori Panu Virtasen (ATP 1610). Toisella kierroksella keskiviikkona Vasilenko kohtaa Jesse Kiurun.
Villin kortin saanut Patrik Niklas-Salminen pelasi komean toisen erän Romain Arneodon (ATP 478) kanssa ja taipui vasta tie-breakissa 3-7. Ensimmäisen erän kolmossijoitettu monacolainen oli vienyt 6-1, joten hän meni toiselle kierrokselle.
Nelinpelin puolivälieriin on edennyt kolme suomalaisparia: Sami Huurinainen/Jesper Saarni, Patrik Niklas-Salminen/Eero Vasa ja Henrik Sinkko/Panu Virtanen.

Otteluita voi seurata suorana (live stream), johon linkki alla.

Seuraava uutinen: Joukanen vielä TE14-kisan… →