Luokkasuositus

19.7.2010  |  08:00

STL:n kilpailutoimikunnalta:

Pelaajan tulee osallistua kansallisissa kilpailuissa ensisijaisesti siihen luokkaan, johon hän tasoluokkansa mukaisesti kuuluu. Oman luokkansa lisäksi pelaaja voi osallistua myös toiseen luokkaan, mikäli siinä on tilaa ja pelaaminen kahdessa luokassa on kilpailunjärjestäjien puolesta mahdollista. Tällöin pelaaja saa osallistua luokkaan, joka on hänen tasoluokkaansa yhden luokan ylempänä, esimerkiksi miesten C-luokan tason omaava pelaaja voi osallistua kilpailussa C-luokan lisäksi B-luokkaan.

Naispelaajan tulee osallistua kansallisissa kilpailuissa ensisijaisesti siihen naisten luokkaan, johon hän tasoluokkansa mukaisesti kuuluu ja sen lisäksi myös toiseen luokkaan, mikäli siinä on tilaa ja pelaaminen kahdessa luokassa on kilpailunjärjestäjien puolesta mahdollinen. Naispelaaja voi osallistua miesten luokkaan, mikäli turnauksessa ei ole naisten luokkia ja se on kilpailunjärjestäjien puolesta mahdollista.

Näillä suosituksilla pyritään siihen, että eri luokissa pelaavat pelaajat kohtaavat kilpailuissa tasoisiaan vastustajia.

Kilpailunjohtajilla on velvollisuus valvoa pelaajien ilmoittautumisia ohjeen mukaisesti.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaiset ammattilaisrankingeissa 19.7.… →