Lumilyhty-kalenteri tuo tuloja seuratoimintaan

1.11.2005  |  10:45

Osaksi joulunodotusta vakiintuneet Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) perinteiset Lumilyhty-joulukalenteriarvat ovat taas myynnissä. Tänä vuonna kalenteriarvalla pyritään saamaan ennätykselliset miljoona euroa liikunta- ja urheiluseurojen toimintaan.
”Tavoitteet ovat korkealla, mutta kuitenkin realistisia. Seurat ovat jo nyt tilanneet myyntiin 300 000 Lumilyhtyä. Tavoitteena on, että seurat saisivat myydyksi 500 000 arpaa ja näin kerätyksi toimintaansa yli miljoona euroa”, SLU:n yhteysjohtaja Kerstin Ekman sanoo.
SLU:n joulukalenteriarpa on seuroille tuottoisa tapa kerätä rahaa toimintaansa. Viime vuonna Lumilyhtykalenterit tuottivat seuroille lähes miljoona euroa. Tänä syksynä kolmannen kerran järjestettävien Lumilyhty-arpajaisten tavoitteena on ylittää edelliset ennätykset. Lumilyhty-kalenterien myynti-aika on 1.10.–24.12.2005. Liikunta- ja urheiluseuroilla on kuitenkin vielä mahdollisuus tilata Lumilyhty-arpoja myyntiinsä www.lumilyhty.net -sivustolta.

Varoja seuratoimintaan

”Suomessa seurat eivät saa suoraa tukea valtiolta ja arpajaiset ovat osoittautuneet hyväksi tavaksi saada varoja seurojen arjen pyörittämiseen. Lumilyhty-arvat ovat seuroille helppo ja vaivaton tapa kerätä varoja, sillä seurat saavat puolet myymiensä Lumilyhtyjen 5 euron myyntiarvosta suoraan itselleen”, Ekman kertoo.
”Vuoden 2004 Lumilyhty-joulukalenteriarpajaiset olivat kautta aikojen suurimmat ja parhaiten tuottavat tavara-arpajaiset Suomessa. Tänä vuonna seuroja kannustetaan erityisen ahkeraan arpamyyntiin, sillä eniten Lumilyhtyjä myynyt seura saa bonuspalkintona 1 000 euroa ja kaksi seuraavaksi aktiivisinta seuraa 500 euroa.”

Lumilyhty arvalla auto joka päivä

Lumilyhty arpojen myyminen on helppoa, sillä myös tänä vuonna voitot ovat upeita. Lumilyhty kalenterista voi joka päivä voittaa Peugeot 1007 -henkilöauton, kaksi viikonlopun Prahan matkaa ja Fujitsun kannettavan tietokoneen. Perusarvan lisäksi Lumilyhty sisältää Bonuspelin, josta voi voittaa yli 160 000 pikkupakettia , kuten unikkokuvioidut kävelysauvat tai luksusristeilyn.
Kadulla kulkevat Lumilyhty-myyjät alkavatkin olla tuttu näky monelle ja Lumilyhty-arpa vakiintunut osa joulunodotusta. Tiiviinä osana kalenterin luukkujen raaputtamista on MTV3:lla joulukuun alusta alkava Lumilyhty-joulukalenteriohjelma. Ohjelmassa lasketaan päiviä jouluun sekä samalla esitellään erilaisia seuroja ympäri Suomea sekä tietenkin arvotaan päivittäiset voittonumerot.

Lumilyhty tuo joulun tunnun joka kotiin.

Lisätietoja: www.lumilyhty.net
Nina Majamaa, SLU

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukku pääsarjaan Belgiassa… →