Lue uusin Kilpailutoiminnan info

10.6.2015  |  11:05

Hyvät seurojen yhteyshenkilöt!

 

Tässä ajankohtaista tietoa kilpailutoimintaan liittyen. Viettehän tietoa eteenpäin seurassanne. Kiitos!


SARJATENNIS (yleinen) sisäkaudella 2015-2016
Sarjakauden peliaika: 15.9.2015-28.2.2016 

Kaikki vanhat joukkueet ovat sisäkaudelta 2014-2015 automaattisesti mukana sisäkaudella 2015-2016.

Uusien joukkueiden tulee ilmoittautua ja mahdollisten poisjäävien joukkueiden vetäytyä 31.7.2015 mennessä sähköpostilla: veera.nurmi@tennis.fi .  

Lohkot ja otteluohjelma nähtävissä viimeistään 8.9.2015. 

 

HARRASTELIIGA

 

Ulkokaudella 2015 käynnistynyt Harrasteliiga saa jatkoa sisäkaudella 2015-2016. Sisäpelikauden Harrasteliiga on oma uusi kokonaisuutensa, johon joukkueiden on ilmoittauduttava erikseen. Mukaan voi tulla siis muitakin kuin ulkopelikauden liigaan osallistuneita.

Pelikausi: 15.10.2015-28.2.2016. 

Lisätietoja harrasteliigasta: https://www.tennis.fi/kilpailut/tennisliiga+ja+sarjatennis/harrasteliiga+sisapelikaudella/

Ilmoittautuminen: www.tennis.fi/harrasteliiga   

 

 

VANHEMPAINOPAS

Olemme Tennisliitossa tehneet Vanhempainoppaan kilpailemisen aloittamisen helpottamiseksi. Seuroille on lähetetty muutama opas nähtäväksi ja käyttöön. Opas antaa selkeää perustietoa mitä asioita pitää olla hoidettuna ennen kilpailuihin ilmoittautumista, kuinka sopivia kilpailuja valitaan, miten ilmoittaudutaan, miten kilpailupaikalla toimitaan jne. Opas sopii erinomaisesti esimerkiksi kaikille uusille jäsenille tai vanhempainillassa jaettavaksi.

 

Painettua opasta saa tilata Tennisliitosta lisää. Keräämme tietyn määrän tilauksia ja painatamme yhden isomman erän kerralla. Tilaukset oppaasta voi lähettää allekirjoittaneelle sähköpostilla. Laitattehan tilaukseen seuran, toimitusosoitteen ja tilattavan kappalemäärän. Yhden oppaan hinnaksi tulee n. 3e. 

 

Kilpaileminen on luonnollinen osa tennistä. Tärkeää on, että se kuuluisi juniorin harrastukseen pienestä pitäen. Tärkeää on aloittaa oikeanlaisista kilpailuista, esimerkiksi seurojen sisäisistä minitenniskisoista. Tasaväkiset ottelut motivoivat jatkamaan! Kilpailemisen aloittamista helpottavat myös tiedonjakaminen ja selkeät ohjeet. Toivottavasti voimme yhdessä auttaa pelaajiamme kilpailemisen polulle!

 

KILPAILUKUTSUT
Muistattehan täydentää kilpailukutsunne tiedot ajoissa kuntoon. Pelaajilta on tullut toive, että kilpailukutsussa lukisi myös osoite jossa kentät sijaitsevat.

 

MINI- JA MIDITENNIS
Alla loppuvuoden Mini- ja miditenniskiertueen osakilpailut (ajankohdat ja järjestävät seurat). Seurat voivat hakea vapaita ajankohtia sähköpostitse allekirjoittaneelta. Toivottavasti saamme kaikkiin ajankohtiin järjestäjät! Kyseiset kilpailut ovat erittäin tärkeitä nuorille pelaajillemme. Esitetyt ajankohdat eivät ole sitovia. Seurat voivat esittää myös muita ajankohtia. Tennisliitto tukee näitä kilpailuja kunniakirjan, mitalien ja osallistumislahjojen muodossa.

Alue 19.9. 17.10. 28.11. Pohjois-Suomi       Länsi-Suomi     J-Ten Itä-Suomi ja Kaakkois-Suomi LVS (20.9) & LTS (20.9) KoTS Smash-Kotka Häme ja Keski-Suomi JTS TaTS   Lounais-Suomi   TVS   Etelä-Suomi ja Pääkaupunkiseutu GT Smash GT

 

 

MINITENNISKISA HYVINKÄÄLLÄ 8.8.2015
Miesten ammattilaiskisan yhteydessä järjestetään myös Wip Minitennis Open 2015 Pihkalan urheilupuistossa 8.8. klo 10-15. Kilpailu on tarkoitettu 2004-2007 syntyneille. Tapahtumassa myös aikuisille ohjelmaa! Ilmoittautuminen: WipMinitennis@hyts.fi Kilpailukutsu löytyy Ässästä.

 

AAMULEHTI TAMPERE OPEN 18.-26.7.2015
Vähintään 10 hengen ryhmillä mahdollisuus tilata Aamulehti Tampere Open -kilpailuun lippuja 25%:n alennuksella kesäkuun loppuun asti. Tilaukset: sari.hannula@tampereopen.fi

 

BUSINESS TENNIS
Business Tennis 2015 Talin Tenniskeskuksessa – Lähde mukaan! HUOM! Päivämäärä muutettu!

Business Tenniksen ensimmäiset SM-kilpailut järjestetään 24. syyskuuta 2015 Talin Tenniskeskuksessa. Päivän aikana ratkotaan nelinpelissä mestaruudet seuraavissa luokissa: miesten avoin, miesten harraste, naisten avoin ja naisten harraste. Pelintäyteinen päivä huipentuu iltagaalaan. 

 

Näin pelataan: Harrastesarjaan saavat osallistua pelaajat, joiden taso on ilmoittautumisajankohdan tasoluettelossa korkeintaan C-luokassa. Naiset saavat osallistua myös miesten luokkaan. Miesten harrastesarjaan saa osallistua nainen, jonka taso on B-luokassa tai alempana. Joukkueet jaetaan kolmen parin alkulohkoihin, joissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Jatko-ottelut pelataan cup-kaaviossa. Arvonta suoritetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. 

 

Hinta: Osallistuminen maksaa 500 €/pari, ja seuraavat samasta yrityksestä olevat parit maksavat 350 €/pari. Hinta sisältää parille osallistumisoikeuden kilpailuun, aamiaisen, lounaan ja illallisen, pelipaidan sekä tapahtuman tuotelahjan. Osallistumalla yrityksesi tukee STL:n nuorten maajoukkueen toimintaa. 

 

Palkinnot: Kilpailun voittaneet parit saavat palkinnoksi kutsun Stockholm Open -finaalimatkalle 24.-25.10.2015. Palkinto sisältää lennot, majoituksen (2hh) Tukholmassa sekä liput Stockholm Openin semifinaaleihin ja finaaleihin. 

Ilmoittaudu mukaan tästä! https://www.tennis.fi/sitenews/view/-/ngid/1/nid/15388

 


STOCKHOLM OPEN – seuroille yhteismatkatarjous Stockholm Openiin
Kerää seurastasi ryhmä mukaan ja lähde seuraamaan If… Stockholm Open 2015 -tapahtumaa!
Matka: 22.-25.10.2015.  

Suomen Tennisliitto, Silja Line ja Scandic yhdessä tarjoavat edullista yhteismatkaa Tennisliiton jäsenseuroille. Matkan aikana on yhteistä ohjelmaa, jossa keskustellaan tenniksen kehittämisestä sekä tutustutaan Tukholman alueen tennistoimintaan ruotsalaisten isäntien johdolla. 
Lisätietoja: https://www.tennis.fi/sitenews/view/-/ngid/1/nid/15366

Huom! Olethan mahdollisimman pian yhteydessä Veera Nurmeen ja tiedustelet mahdollisia vapaita paikkoja, veera.nurmi@tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Lue tuorein Kilpailutoiminnan… →