Lu voitti J.Niemisen Johannesburgissa

2.2.2010  |  13:00

Vain tunnin ja 18 minuuttia tarvitsi seitsemänneksi sijoitettu Taiwanin Lu Yen-Hsun ottaakseen voiton Jarkko Niemisestä (ATP 127) luvuin 6-3, 6-2 Johannesburgin ATP250-turnauksen ensimmäisellä kierroksella tiistaina Johannesburgissa.
Lu mursi Niemisen syötön ensimmäisessä erässä kerran 4-3 johtoasemassa edeten näin erävoittoon 6-3. Toisessa erässä Lu otti murron heti kolmannessa pelissä. Jarkko hävisi toistamiseen syöttönsä ja Lu meni 4-1 johtoon. Jarkko teki vastamurron, mutta ei pystynyt sen jälkeen pitämään omaansa Lun päästessä syöttämään ottelun voitosta 5-2 tilanteessa. Lulla oli kaksi ottelupalloa, joista heti ensimmäinen tuotti tuloksen 6-2.
Tämä oli miesten toinen kohtaaminen. Vuoden 2004 olympiakisoissa Ateenassa Jarkko voitti ottelun 6-3, 6-3.