Loukkola ja Fernández-Laaksonen alle 14-vuotiaiden kaksinpelin Suomen mestarit

1.4.2019  |  13:51  |  Raportit

Otso Martikainen ja Lenni Loukkola

14-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut ja toinen Cinia Junior Grand Prix  on saatu pelattua Smash Centerillä Helsingissä. Lenni Loukkola (OVS) pelasi tuplamestariksi.

Maanantaina pelattiin kaksinpelien loppuottelut. Poikien finaalissa olivat vastakkain karsinnat selvittänyt turnauksen yllättäjä Otso Martikainen (HVS) ja toiseksi sijoitetu Loukkola. Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja tasokas. Lopulta Loukkola otti hallinnan itselleen ja voitti Suomen mestaruuden luvuin 6-3, 6-1.  Loukkola juhli myös nelinpelimestaruutta yhdessä Max Alopaeuksen (ETS) kanssa.

Tyttöjen kaksinpelifinaalissa kohtasivat toiseksi sijoitettu Anaïs Fernández-Laaksonen (ÅLK) ja sijoittamaton, karsinnat selvittänyt yllättäjä, Daria Bibanina (Smash-Kotka). Poikien finaalin tavoin ensimmäinen erä oli tiukka ja laadukas – sen voiton voimalla vei lopulta koko ottelun Fernández-Laaksonen erin 6-4, 6-1. Bibanina kirkasti mitalinsa sekanelinpelissä, kun hän ja Leo Stenlund (ÅLK) voittivat kultaa. Tyttöjen nelinpelikultaa veivät Sofia Holopainen (OVS) ja Saskia Soome (PTT).

Daria Bibanina ja Anais Fernandez-Laaksonen

Poikien kaksinpelin finaali
[2] Lenni Loukkola, OVS – Otso Martikainen, HVS 6-3, 6-1

Tyttöjen kaksinpelin finaali
[2] Anaïs Fernández-Laaksonen, ÅLK – Daria Bibanina, Smash-Kotka 6-4, 6-1

Tyttöjen nelinpelin finaali
[2] Sofia Holopainen, OVS/Saskia Soome, PTT – [1] Serena Hatakka, Smash/Catarina Ranta, HVS  6-3, 6-7, 10-8

Poikien nelinpelin finaali
[2] Max Alopaeus, ETS/Lenni Loukkola, OVS – [1] Jami Savolainen, HVS/Leo Stenlund, ÅLK 6-2, 6-1

Sekanelinpelin finaali
[1] Leo Stenlund, ÅLK/Daria Bibanina, Smash-Kotka – [2] Veikko Sivonen/Catarina Ranta, HVS 6-0, 6-1

10-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailun kaksinpelivoittajiksi Niemelä ja Kotamäki

Samaan aikaan pelattiin myös 10-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailu. Tuplamestaruutta juhli tamperelainen Milla Kotamäki (TaTS). Poikien kaksinpelimestaruuden voitti isäntäseuran Aatu Niemelä (Smash).

[1] Aatu Niemelä, Smash – [5] Leevi Metsäranta, V-P 6-1, 7-5

[1] Milla Kotamäki, TaTS – [2] Viivi Virtanen, ÅLK 6-2, 6-0

[2] Mathias Merve/Joel Nylund, HVS – [3] Hugo Eggert, ÅLK/Alex Tuomolin, HVS 7-6, 3-6, 10-4

[1] Milla Kotamäki, TaTS/Kaisa Varul, Viro – [4] Linda Rimpi/Stella Sirenius, HVS 6-4, 6-0

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 14/2019 – →