Lopez voitti Jarkko Niemisen Shanghaissa

8.10.2013  |  09:42

Jarkko Nieminen (ATP 41) kohtasi Espanjan Feliciano Lopezin (ATP 30) Shanghain ATP Masters -turnauksen ensimmäisellä kierroksella tiistaiaamuna Suomen aikaa.
Ensimmäisen erän ratkaisu nähtiin vasta tie-breakissa, joka kirjattiin espanjalaiselle 7-2. Toisen erään 4-4 tilanteessa Jarkolla oli useita etupalloja ja hänen onnistuikin murtaa tämän syöttö ja mennä 5-4 johtoon. Tämän jälkeen Jarkko piti oman syöttönsä ja vei toisen erän 6-4.
Kolmannen erän lopussa Lopez teki irtioton ja vei erän ja ottelun 6-3. Ottelu kesti tunnin ja 56 minuuttia.

Nieminen ja Lopez kohtasivat nyt kymmenennen kerran ATP Tourilla ja voitot ovat Jarkolle 6-4. Lisäksi he kohtasivat 12 vuotta sitten ATP Challengerissa Jarkko on nyt toista kertaa Shanghain ATP Masters -turnauksessa. Viime vuonna hän koki tappion ensimmäisellä kierroksella Etelä-Afrikan Kevin Andersonille.

Jarkon seuraava turnaus on Stockholm Open, joka pelataan Tukholman Kungliga Tennishallenissa 12.-20.10.