Lohjan Finnish Tennis Tour

30.5.2005  |  10:00

Tapio Nurminen yllätti Tuomas Ketolan

Miesten ja naisten Finnish Tennis Tour pelattiin Lohjalla 27.-29.5. Miesten puolella HVS:n Tapio Nurminen esitti erittäin vahvoja otteita voittamalla ensimmäisellä kierroksella TaTS:n Martin Rämmalin 6-4, 6-4, toisella LoTe:n Pekka Mikkosen 6-2, 6-0, semifinaalissa HVS:n Juho Paukun 6-2, 6-0 ja finaalissa TaTS:n Tuomas Ketolan 7-6, 6-1. Sarjan pisin ottelu nähtiin semifinaalissa Tuomas Ketolan ja Lauri Kiiskin välillä. Ottelu kesti lähes neljä tuntia ja Kiiskillä oli yksi ottelupallokin kolmannessa erässä. Ketola kuitenkin lopulta selviytyi voittajaksi luvuin 6-3, 5-7, 7-6.
Naisten sarjaan ilmoittautui ainoastaan kuusi pelaajaa, mutta kilpailun taso oli silti erittäin kova. Finaalissa HLK:n Michaela Björnström voitti HVS:n Essi Laineen 0-6, 7-5, 6-3.