Lohja-Tennis hakee päävalmentajaa

8.12.2008  |  11:55

Lohja-Tennis r.y. on kilpatennisseura, jonka toiminnan pääpaino on nopeasti kasvaneessa juniorivalmennuksessa. Seura haluaa nyt kehittää valmennustoimintaansa uudelle tasolle ja hakee tähän tehtävään päävalmentajaa. Lo-Te toimii pääasiassa liikuntakeskus Tennarin erinomaisissa olosuhteissa, kätevien yhteyksien varrella (n. 30 min Helsingistä, 1h Turusta, 10 min Kisakallion urheiluopistolta).

Päävalmentajan tehtäviin kuuluu kilpajuniorien valmennustehtäviä n. 20h/viikossa, seuran valmennustoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä valmentajatiimin kanssa, harjoitusohjelmien laadinta, kilpailujen järjestäminen, sekä sovittu määrä leiri- ja kilpailumatkoja. Tehtäviin sisältyy myös mahdollisuus omien kurssien, leirien ja yksityistuntien järjestämiseen.

Toivomme tulevalta päävalmentajaltamme valmennuskokemusta ja -näyttöjä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyöhön muiden valmentajiemme kanssa. Vahvuudeksi luemme laajat tennisalan verkostot, idearikkauden sekä taidon innostaa ja motivoida lupaavia pelaajanalkujamme. Kyky toimia lasten ja nuorten kanssa on ehdoton edellytys tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.5.2009 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia palkkatoivomuksineen ja mahdollisine suosituksineen 9.1.2009 mennessä sähköpostitse: mikko.hietanen[at]ruukki.com; tai osoitteeseen: Mikko Hietanen, Lohja-Tennis, Kouvolankatu 5, 08100 Lohja.

Lisätietoja tehtävästä antavat (seuran pj) Mikko Hietanen 040-5794359, mikko.hietanen[at]ruukki.com ja (vara-pj) Akseli Virtanen 0400-302010, akseli.virtanen[at]hse.fi