Lisää mahdollisuuksia harraste- ja kilpapelaajille – STL Lohkokilpailu kesälle ja harjoitusottelut osaksi tasolaskentaa

13.2.2024  |  14:27  |  Ennakot, Seurat

Viime vuonna voimaan astuneen uuden kilpailu- ja tasojärjestelmän kehitystyö jatkuu; hienoon kasvuun lähteneen harrastepelaamisen tueksi tulossa kaksi uutta kilpailumahdollisuutta.

Uudistuneen kilpailu- ja tasojärjestelmän suurin yksittäinen muutos oli harrastekilpailemisen (seurakilpailut ja hallisarjat) ottaminen mukaan tasolaskentaan.

STL Lohkokilpailu on kesän uutuus Helsingin seudulla

STL Lohkokilpailun avulla lisää kisapelejä, kaksin- ja nelinpelissä, joustavasti omien aikataulujen puitteissa!

Peliajat: 6.5.-20.6. ja 5.8.-22.9.
Alue: Helsingin seutu – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Mäntsälä, Pornainen. Ottelut ”tunnin ajomatkan” säteellä.
Luokat: miesten ja naisten A, C ja E; osallistujat vähintään 15-vuotta
Pelimuoto: lohkot, kaksin- ja nelinpeli | C- ja E-luokissa tunnin aikapelit, A-luokassa paras kolmesta eräsrä ja ratkaiseva erä ottelu-tie-break
Hinta: 40€

Pelaajat/parit jaetaan 4-5 henkilön/parin lohkoihin. Osallistujat sopivat keskenään peliajat ja -paikat; lohkon kaikki ottelut pelataan jakson aikana. Henkilöt jakavat kenttäkustannukset ja ”kotipelaaja” tuo pallot otteluun.

Kyseessä on virallinen kilpailu, joka edellyttää seurajäsenyyttä (=varsinainen edustusseura) ja kilpailulisenssiä.

Ilmoittautuminen alkaa TennisÄssässä 18.3. ja päättyy 21.4. Tarkemmat ilmoittautumistiedot julkaistaan lähempänä.

Tulossa: harjoitusottelut osaksi tasolaskentaa kesä/syksy -akselilla

Harrastekilpailemista tukeva uusi kilpailemisen muoto. Edellyttää seurajäsenyyttä (=varsinaista edustusseuraa) ja harrastelisenssiä.

Pelaajat pääsevät syöttämään TennisÄssään tunnin aikapelejä, joita ovat pelanneet harjoitusvuoroillaan. Ottelut kerryttävät tasopisteitä, tarkemmat säännöt julkaistaan myöhemmin; alustavasti on suunniteltu tämän koskevan D-E -luokkien pelaajien otteluita.

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla: Eero Vasa… →