Liput myynnissä Davis Cup Finalsiin – hanki lippusi Suomen fanikatsomoon!

29.5.2024  |  13:24  |  Ennakot

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, suuntaa Davis Cup Finalsiin Manchesteriin syyskuussa 10.-15.9.

16 parhaan maan alkulohkovaihe pelataan neljällä eri paikkakunnalla 10.-15.9. Suomen lohkossa pelaavat myös Iso-Britannia, Kanada ja Argentiina. Ottelut pelataan AO Arenalla, jonka kapasiteetti Davis Cupissa on 12 800. Suomi avaa kisaurakkansa isäntämaa Iso-Britanniaa vastaan keskiviikkona 11.9.

”Tosi kova avaus ja varmasti tunnelma tulee olemaan upea, kun pääsemme isäntiä vastaan avaamaan. Ja se on aivan varma, että britit ovat kova joukkue; ihan sama keitä sieltä tulee lopulta pelaamaan, heillä on tosi laaja joukkue. Ohjelma on tosi tiivis ja heti meillä on peräkkäiset ottelut; heti pitää olla hereillä ja valmiina”, kommentoi kapteeni Jarkko Nieminen.

Tapahtuman lipunmyynti on nyt käynnissä. Suomen faneille on varattuna tässä vaiheessa jokaiseen otteluun 500 paikkaa joukkueen takana sijaitsevasta katsomosta. Voit hankkia lippusi alla olevien linkkien avulla; huomioithan, että jokaiseen otteluun ostetaan erikseen liput. Fanikatsomon lippujen hinnat avausotteluun Iso-Britanniaa vastaan vaihtelevat £65-145 ja Kanada- sekä Argentiina-otteluihin £35-75 välillä. Mikäli ostaa kerralla vähintään 10 ja enintään 50 lippua, saa 10 % alennuksen.

SUOMEN OTTELUT (ajat paikallista aikaa)
11.9. klo 13.00 Suomi – Iso-Britannia | osta liput Suomen fanikatsomoon
12.9. klo 13.00 Kanada – Suomi | osta liput Suomen fanikatsomoon
14.9. klo 13.00 Suomi – Argentiina | osta liput Suomen fanikatsomoon

Mikäli haluat ostaa lippusi muualle kuin fanikatsomoon, suuntaa ostoksille yleiseen lipunmyyntiin.

Jokaisen lohkon kaksi parasta maata etenee kahdeksan parhaan maan finaalivaiheeseen Málagaan 19.-24.11.

Elämysmatkojen matkapakettien avulla huolettomasti nauttimaan tapahtumasta

Elämysmatkat toimii Suomen Tennisliiton virallisena matkanjärjestäjäkumppanina paketoiden syyskuun Davis Cup Finals -vaiheen matkapaketit ottelulippuineen kaikille suomalaisille tennisfaneille.

Matkapaketit sisältävät Finnairin suorat lennot, majoituksen aamiaisella valitsemassasi hotellissa, lentokenttäkuljetukset, otteluliput Suomen fanikatsomosta sekä suomalaisen matkanjohtajat palvelut kohteessa.

 Varaa valmis matkapakettisi Manchesteriin suoraan Elämysmatkojen verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 22/2024 – →