Lindholm puolivälieriin

13.5.2004  |  09:40

Alexander Lindholm on 35v MM-kisojen puolivälierissä

Alexander Lindholm eteni puolivälieriin 35-vuotiaiden seniorien MM-kilpailujen kaksinpelissä Antalyassa, Turkissa. 64 pelaajana kaavioissa sijoille 9-12 sijoitettu Lindholm kohtasi kolmannella kierroksella kahdeksanneksi sijoitetun Argentiina Nicolas Becerran ja otti tästä voiton luvuin 6-2, 3-6, 6-1. Puolivälierissä Lindholmin vastus kovenee, kun vastaan tulee kisassa kakkoseksi sijoitettu Ranskan Franck Fevrier.
Myös Jussi Juvakoski oli edennyt kolmannelle kierrokselle 50-vuotiaiden kaksinpelissä, jossa hänkin oli sijoille 9-12 sijoitettu. Juvakoski kohtasi kuudenneksi sijoitetun Itävallan Alexander Haupt-Buchenroden, joka vei voiton luvuin 6-3, 0-6, 7-6. Juvakoskin on kuitenkin nelinpelissä mukana mitalitaistoissa. Ruotsin Göran Sundhin kanssa Juvakoski otti puolivälierissä voiton
Hollannin Walter Spielesta ja Kroatian Antun Vidmarista helposti luvuin 6-1, 6-2. Välierissä he kohtaavat australialaisparin Ray Bray/Michael Phillips. Kumpikin pari on sijoittamaton, aussit voittivat edellisellä kierroksella kakkosiksi sijoitetut britit Michael Dawe ja Richard Leslien.
(RN)

Seniorien MM-kilpailut
Antalya, Turkki

Kaksinpelit
Miehet 35v
3.kierrosta: Alexander Lindholm (9-12) – Nicolas Becerra Argentiina (8.) 62 36 61
Miehet 50v
3.kierrosta: Alexander Haupt-Buchenrode Itävalta (6.) – Jussi Juvakoski (9-12) 63 06 76