Liitto uudistaa tulospalvelujärjestelmänsä

3.11.2005  |  12:30

Suomen Tennisliitto on käynnistänyt IT-hankkeen tulospalvelujärjestelmän uudistamiseksi. Sen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaamaan valittiin Helsingin Sähköinen Toimisto Oy, jolla on hyvät referenssit useiden muiden urheiluliittojen hankkeista.
Projekti alkoi määrittelyvaiheella keväällä 2005. Lopullinen järjestelmä valmistuu vuoden 2006 keväällä, jolloin aloitetaan ohjelman käyttöönotto ja koulutus. Uudella järjestelmällä hallitaan mm. kaikkia pelaaja- ja tulostietoja internetpohjaisesti.
Projektin tavoitteena on parantaa seuroille ja pelaajille tarjottavaa tulospalvelua. Järjestelmällä helpotetaan kilpailujen järjestämistä ja nopeutetaan tiedonkulkua tulosten julkaisun ja pelaajien rankingpisteiden osalta.
Järjestelmä tulee merkittävästi nopeuttamaan kilpailutulosten tallentamisprosessia ja niiden siirtoa pelaajien rankingpisteisiin. Järjestelmä hajauttaa tallennustyötä liiton toimiston ulkopuolelle ja antaa pohjan jatkossa kehitettäville kilpailujen hallinto-ohjelmistolle.
Suomen Tennisliitto toimitusjohtaja Mika Bono kertoi liiton kartoittaneen, olisiko vastaavaa palvelua muiden maiden järjestelmissä. Kun sellaista ei löydetty, toimii Tennisliiton hanke valmistuttuaan suunnannäyttäjänä muille.
Helsingin Sähköisen Toimiston tuottama palvelu on arvoltaan merkittävin liiton kansallista kilpailutoimintaa edistävä hanke.

Jaa:

Seuraava uutinen: Holmberg lähellä voittoa… →