Liiton harjoittelukeskus aloittaa syksyllä

15.3.2005  |  11:20

Tennisliiton nuorisovalmennuksen kehitysohjelma keskittyy kilpatennikseen tähtäävän valmennuksen ja opiskelujen yhdistämiseen. Liittojohtoista tennisvalmennusta tarjotaan syyslukukaudella 2005 urheilu- ja liikuntapainotteisissa lukioissa ja muissa 2. asteen oppilaitoksissa pääkaupunkiseudulla.

Mitä on liittojohtoinen urheiluoppilaitosvalmennus?
Tennisvalmennus urheilu- tai liikuntapainotteisissa oppilaitoksissa tarkoittaa koulun ja Tennisliiton yhdessä tarjoamaa mahdollisuutta harjoitella kouluaikana liiton osoittaman valmentajan asiantuntemusta hyväksi käyttäen. Harjoitukset järjestetään kolmena aamuna, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Valmentajana toimii huipputennisvastaava Pasi Kinnunen sekä Jukka Tanninen.
Valmennus urheiluoppilaitoksissa on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat kokeilla omia rajojaan tenniksessä, mutta haluavat myös varmistaa hyvän perustason siviilikoulutuksen. Valmennusryhmien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti kouluarvosanat ja lajiliiton lausunto.
Tennisliiton ja oppilaitosten yhteistyöllä varmistetaan tennisryhmiin kuuluville opiskelijoille laadukasta harjoitteluaikaa. Lukujärjestykseen kuuluva ajankäyttö tukee opiskelua ja valmentautumista.
Kaikkiin oppilaitoksiin ja tennisryhmiin haetaan oppilaitosten normaalin hakumenettelyn mukaisesti yhteishaulla.
Lukioiden yhteishakuaika vuonna 2005 on 28.helmikuuta. – 18.maaliskuuta.
Koulukohtaisista hakuajoista ja hakumenettelystä saat parhaiten lisätietoa ottamalla yhteyttä suoraan haluamaasi kouluun. Helsingin alueella kouluiksi suositellaan Mäkelänrinteen urheilulukiota tai Brändö Gymnasiumia.
Lisätietoja antaa Pasi Kinnunen
 

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen Boltonin pääsarjaan… →