Leivo ja Tuompo menivät jatkoon

21.2.2008  |  10:00

Helsingborgissa Tennis Europen Junior Tour -turnaus

Sekä Rasmus Lindström että Herkko Pöllänen kokivat ensimmäisen kierroksen tappion Helsingborgissa Tennis Europe Junior Tourin turnauksessa, Olympia Cupissa.
Pojat 14v. luokassa Lindströmin (TE 117) arpa oli heittänyt tanskalaista kisan ykkössijoitetttua Mikael Torpegaardia (TE 35) vastaan. Tämä otti voiton luvuin 7-5, 6-3. Pöllänen (TE 48) oli neljänneksi sijoitettu. Hän hävisi Ruotsin Christoffer Solbergille 4-6, 4-6.
Waltteri Tuompo (TE 361) pelaa pojat 16v-luokassa. Hän otti ensimmäisellä kierroksella voiton kuudenneksi sijoitetusta britti Lloyd Glasspoolista (TE 230) luvuin 6-3, 6-3 ja kohtaa toisella kierroksella Tanskan Mads Engstedin (TE 261).
Tytöt 16v-luokassa Aleksandra Hietaniemi (TE 256) on viidenneksi sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla saa vastaansa Ruotsin Viktoria Matjeveicin (TE 1131).
Ruotsalaiskarsija Lina Åkesson voitti tytöt 14v-luokan ensimmäisellä kierroksella Julianna Heinon 6-3, 7-6(2). Ella Leivo (TE 124) kohtasi samoin ruotsalaiskarsijan ja voitti Matilda Karlssonin 6-2, 6-1.
Ella ja Julianna ovat mukana nelinpelissä, jossa kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Italian Stefania Gattuson ja Britannian Verena Scottin.

Seuraava uutinen: Fagerström Oulu Eden… →