Lauri Kiiski tuplamestariksi sisäkentillä

5.11.2007  |  09:45

Kiiski myös Finnish Tourin voittoon

Ykkössijoitettu TaTS:n Lauri Kiiski ei antanut yllättää itseään miesten yleisten luokkien sisäkenttien SM-kisoissa Turussa, vaikka ÅLK:n Max Sjövall veikin häneltä erän välierissä. Kiiski voitti puolivälierissä HVS:n Tuomo Ojalan 6-2, 6-0 ja sitten Sjövallin luvuin 6-3, 5-7, 6-2. Kiiski kohtasi loppuottelussa kakkoseksi sijoitetun Sata-Tenniksen Harri Heliövaaran ja vei mestaruuden luvuin 6-2, 6-2.
Suomen miestenniksen tulevaisuuden nimiin luetut Heliövaara ja HVS:n Henri Kontinen kohtasivat puolivälierissä. Tasaisen ensimmäisen erän Heliövaara voitti 7-5 ja toisen sitten selkeämmin lukemin 6-1. Välierissä Heliövaara kohtasi viidenneksi sijoitetun Lo-Ten Jani Turusen ja meni finaaliin helposti luvuin 6-1, 6-0.
Karsijoista pisimmälle eteni ÅLK:n Tommy Laine, voitti toisella kierroksella neljänneksi sijoitetun TVS:n Tero Löytänän kolmessa erässä. Laine ja Turunen kävivät tiukan, kolmieräisen taiston välieräpaikasta, jonka Turunen.
Lauri Kiiski putsasi pöydän Turussa, sillä parinaan JTS:n Sami Huurinainen hän voitti myös nelinpelin mestaruuden. Finaalissa kukistuivat KuTC:n Jukka Kohtamäki ja HVS:n Tuomo Ojala luvuin 6-3, 6-4.
Kiiski voitti ylivoimaisesti tämän vuoden miesten Finnish Tourin 68 pisteellään. Hän voitti viisi Finnish Tourin kahdeksasta osakilpailusta.
Miesten yleisten luokkien sisäkenttien SM-kisojen mainioista järjestelyistä vastasi TVS-Tennis kilpailunjohtaja Timo Löytänän ja referee Pertti Joutsan johdolla.
Naisten yleisten luokkien SM-kilpailut pelataan Finland Tennis Clubilla Helsingissä Smash-Tenniksen järjestäminä. Kaksinpelin karsinnat pelataan 9.-11.11. ja pääsarjat 23.-25.11. (RN)

Seuraava uutinen: Suomalainen 25.000$ ITF-turnauksessa… →