Latvia ja Puola Davis Cupin I ryhmään

24.9.2007  |  11:20

Luxemburg ja Portugali putosivat II ryhmään

Suomen 3-2 Tampereella voittanut Latvia otti Davis Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmän kolmannella kierroksella 5-0 voiton Monacosta kotikentällään Jurmalassa ja pelaa näin ensi vuonna I ryhmässä.
Monaco antautui jo ensimmäisessä ottelussa, kun Jean-Rene Lisnard joutui luovuttamaan erän jälkeen voiton Ernests Gulbisille. Tämän jälkeen Latvian kakkonen, Andis Juska voitti Monacon ykkösen, Benjamin Balleretin suoraan kolmessa erässä. Latvialaisten voitto sinetyi jo lauantaisessa nelinpelissä, kun Gulbis ja Deniss Pavlovs voittivat neljässä erässä Balleretin ja Guillaume Couillardin.
Puola on toinen I ryhmään nouseva joukkue. Kotikentällä Puszczykowossa puolalaiset voittivat Marokon 4-1.
Latvialle ja Puolalle tekivät I ryhmässä tilaa Luxemburg ja Portugali. Viikonlopun I ryhmän putoamiskarsinnoissa Makedonia voitti Luxemburgin 3-2 ja Hollanti Portugalin 5-0.
Tämän vuoden Davis Cupin finaalissa USA kohtaa kotikentällään Venäjän. Pelipaikka julkistetaan 1.10.

Seuraava uutinen: Suomi kohtaa USA:n… →