Lataa OmaTennis – jokaisen tennisharrastajan ja -seuraajan sovellus

27.1.2021  |  12:23  |  Seurat

OmaTennis on jokaisen tennisharrastajan ja -seuraajan sovellus. Marraskuussa julkaistulla sovelluksella pysyt ajan tasalla tennismaailman uutisista.

LATAA: GOOGLE PLAY | APP STORE

OmaTenniksestä löydät seuraavat asiat:

  • Varaa tennisvuoroja yhdestä näkymästä usealta eri paikkakunnalta – mukana on yli 50 tennispaikkaa 31 paikkakunnalta
  • Kaikki uusimmat uutiset Tennisliiton verkkosivuilta ja kaikista sosiaalisen median kanavista. Näitä sivuja pääset seuraamaan ilman sosiaalisen median tunnuksia ja kirjautumatta. Kaikista uutisista saat myös halutessasi push-ilmoituksia ja pysyt ajantasalla.
  • TennisÄssä
  • TennisClub
  • Jäsenkortti (etuja ja tarjouksia tulossa – jäsenkortti löytyy TennisClubin alta, vanha Cardu-mobiilijäsenkortti on poistunut käytöstä)
  • Fanikauppa

– OmaTennis kokoaa yhteen kattavasti meidän sisältömme ja palvelumme niin aktiivipelaajille kuin seuraajillekin. Oli kyse sitten vuorojen varaamisesta tai tennisuutisten seurannasta, niin OmaTennis vastaa tähän. Siirsimme myös mobiilijäsenkortin TennisClubin yhteyteen ja löydettäväksi OmaTenniksestä – näin pystyimme poistamaan käytöstä yhden ylimääräisen sovelluksen (Cardu), kertoi viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

– Ideana on tarjota tennistä pelaaville ja seuraajille sovellus, joka kokoaa yhteen palveluitamme ja tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä. Kehitämme sovellusta koko ajan ja tälläkin hetkellä on käyttäjäkysely käynnissä OmaTenniksessä – käy vastaamassa ja auta meitä kehittymään ja tarjoamaan paras mahdollinen sovellus tennisyhteisölle, jatkoi Tiusanen.

Kuukausittaiset spesiaalisisällöt alkavat – oletko valmis?

OmaTenniksessä aloitamme julkaisemaan kuukausittaisia spesiaalisisältöjä. Näitä sisältöjä et saa mistään muualta, eli kannattaa ladata sovellus.

Luvassa on muun muassa treenivinkkejä ja mielenkiintoisia tarinoita – ensimmäinen spesiaalisisältö julkaistaan perjantaina 29.1.2021.

Käyttäjäkysely käynnissä – anna palautetta, auta meitä kehittymään!

Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja käyttäjäpalaute on ensiarvoisen tärkeää. Sovelluksessa on tällä hetkellä käynnissä käyttäjäkysely, kysely ilmestyy ruudulle aukaistessasi OmaTenniksen. Anna palautetta ja kerro mitä sisältöjä sinä haluaisit nähdä?

Jaa:

Seuraava uutinen: Seurat ja pelaajat:… →