Lambi Street Tennis Tour: aktivointeja koululaisille ja tennisseurojen avuksi toukokuun loppuun asti

19.5.2020  |  13:32  |  Seurat, Videot, Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliiton ja tennisseurojen järjestämä Lambi Street Tennis Tour siirrettiin järjestettäväksi syksylle 2020 vallitsevan koronavirustilanteen johdosta. Kiertue aloitetaan kuitenkin jo nyt sosiaalisen median kampanjan muodossa!

Lambi Street Tennis Tourin lähettiläänä toimii Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen.

– Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus se oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin. Pääsee kasvattamaan kipinää lajin suhteen entisestään, sanoo Nieminen.

LAMBI STREET TENNIS TOUR -KOTISIVUT

Lambi Street Tennis Tourin tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia. Kiertueen tavoitteena on vierailla syksyllä noin sadassa koulussa ja tutustuttaa yli  10 000 lasta lajin pariin.

Aktivointeja koululaisille ja tennisseurojen avuksi toukokuun loppuun asti

Tennisliitto ja Lambi haluavat olla aktivoimassa nuoria liikkumaan läpi vuoden. Varsinaisen kiertueen siirtymisen myötä tullaan tulevien viikkojen aikana julkaisemaan aktivoivia ja informatiivisia videoita Lambi Street Tennis Tourista.

– Liikkuminen on tärkeää ja julkaistavien harjoitteiden avulla pääsee jokainen helposti treenaamaan yksin tai kaverin kanssa, kertoo Nieminen.

Kaikki harjoitteet julkaistaan Tennisliiton sosiaalisessa mediassa: Facebook | Instagram | Twitter | YouTube. Seuraa myös Lambia: kotisivut | Facebook.

Lisäksi videot ja harjoitteet löytyvät tämän uutisen alta.

JOHDANTO

TAITOHARJOITTEET

LYÖNTI- JA PELIHARJOITTEET

Jaa:

Seuraava uutinen: Ulkokenttien SM-kilpailut alkukesän… →