Lambi Street Tennis -koulukiertue liikuttaa lapsia syksyn ajan – voittaako sinun koulusi somehaasteen?

8.10.2020  |  14:18  |  Artikkeli, Seurat

Suomen Tennisliitto ja Lambi haluavat olla aktivoimassa nuoria liikkumaan läpi vuoden. Koronavirustilanteen johdosta vuoden 2020 kiertue toteutetaan erityisjärjestelyin etäkiertueena 14.9.-30.11.2020. Kiertue vierailee noin 60-70 koulussa ja päiväkodissa ympäri Suomea syksyn aikana.

Street Tennis -tapahtumissa lapset pääsevät kokeilemaan tennistä lapsille sopivilla kentillä ja välineillä. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten tennisseurojen kanssa. Tennisliitto ja seurat ovat olleet liikuttamassa vuosittain yli 10 000 lasta ja nuorta kouluissa sekä päiväkodeissa.

Nyt erityisjärjestelyin toteutettava kiertue on kerennyt jo pysähtymään Loviisassa, Salossa ja Espoossa sekä parhaillaan kiertue vierailee Helsingissä, Porvoossa ja Ilmajoella. Vauhdikasta ja opettavaista menoa on siis jo ollut ja tulee myös olemaan läpi syksyn. Ensi viikko vietetään syysloman merkeissä, mutta sen jälkeen pallot lentelevät taas ainakin Porvoossa ja Ilmajoella.

Mukaan Lambi Street Tennis -kiertueelle mahtuu vielä. Lisätietoja koulukiertueesta ja osallistumisesta löydät täältä.

Voittaako sinun koulusi Jarkko Niemisen somehaasteen?

Lambi Street Tenniksen lähettiläs Jarkko Nieminen haastaa kaikki koulut ja oppilaat mukaan somehaasteeseen. Ota vauhdikas kuva tai video tenniksen pelaamisesta ja liity haasteeseen – muistakaa käyttää hashtagia #LambiStreetTennis ja merkitä Tennisliitto kuvaan (Instagram, Facebook, Twitter). Alla on esimerkki Salon suunnalta.

Syksyn päätteeksi parhaat julkaisut palkitaan. Palkintona on Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän kaksinpelaajan Niemisen kouluvierailu tulevan kevään aikana. Tsemppiä haasteeseen!

– Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus se oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin. Pääsee kasvattamaan kipinää lajin suhteen entisestään, sanoo Nieminen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 41/2020 – →