Laitinen jatkaa Värnamossa

27.5.2010  |  08:58

 

Vain neljänneksi sijoitettu  KTS:n ja Pajulahtiryhmän Juuso Laitinen (ITF 532) eteni toisella kierroksella suomalaisista Värnamossa, Ruotsissa juniorien 4.kategorian ITF-pistekilpailun kaksinpeleissä. Seitsemänneksi sijoitettu TVS:n Santtu Leskinen  (ITF 655) sekä TaTS:n kolmanneksi sijoitettu Saana Saarteinen  (ITF 327) että seitsemänneksi sijoitettu Ella Leivo (ITF 415) kokivat tappiot ensimmäisellä kierroksella.
Laitinen kohtaa toisella kierroksella ruotsalaiskarsija Andre Backlundin (ei rankingia). Nelinpelissä Juuson parina on Saksan Daniel Masur. Pari kolmanneksi sijoitettu ja saa vastaansa ensimmäisellä kierroksella ruotsalaispojat Stefan Milenkovicin ja Victor Sylwanderin. Leskinen ja Viron Erik Aunapuu ovat kakkossijoitettuja ja hekin kohtaavat ruotsalaisparin, William Baanin ja Amar Hromicin.
Leivo ja Saarteinen ovat nelinpelin kolmossijoitettu pari. He saavat vastaansa Caroline Kallbergin ja Rebecca Petersonin.

Juniorien ITF-pistekilpailu (4.kateg.)
26.-30.5. Värnamo Ruotsi
Poikien kaksinpeli
1.kierrosta: Simon Norenius Ruotsi – Santtu Leskinen (7.) 63 63, Juuso Laitinen (4.) – Markus Schultz Ruotsi 75 63
Tyttöjen kaksinpeli
1.kierrosta: Rebecca Peterson Ruotsi – Ella Leivo (7.) 63 62, Cecilie Lundgaard Melsted Tanska – Saana Saarteinen (3.) 62 76(3)

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Auktorisoituja valmentajia… →