Laine välieriin OrtoLääkärit Openissa

2.10.2008  |  13:00

Päivitetty klo 19.05

Naisten 25.000$ ITF-turnauksessa, OrtoLääkärit Openissa, on kaksinpeleissä edetty jo puolivälierävaiheeseen. Kierroksen neljä ottelua pelataan Talissa torstaina klo 14 alkaen klo 14.
Emma Laine voitti ensimmäisen erän ottelussaan Ranskan Violette Huckia vastaan hyvällä pelillä luvuin 6-2. Kahden vasurin ottelussa kokenut Laine pommittaa vastustajan heikompaa puolta, rystyä. Huck paransi toiseen erään peliään ja ottelu tasoittui. Laine meni kuitenkin vakuuttavasti erävoitoon 7-5 ja eteni näin välieriin.
Välierissä Laine kohtaa kisan viidenneksi sijoitetun Viron Margit Rüütelin, joka voitti Ranskan Estelle Guisardin. Laine ja Rüütel ovat kohdanneet tätä ennen kolme kertaa. Voitot ovat Laineelle 2-1.
Toisessa välierässä ovat vastakkain ykkössijoitettu Itävallan Patricia Mayr ja Liettuan Lina Stanciute.
Ykkössijoitetut Laine ja Ruotsin Johanna Larsson voittivat nelinpelin puolivälierissä suomalaisjuniorit Cecilia Estlanderin ja Heini Salosen ja kohtaavat perjantaisissa välierissä britit Anna Hawkinsin ja Anna Smithin.