Laine kohtaa Maleevan tiistaina

26.10.2004  |  09:45

Maleeva Laineen toistaiseksi kovin vastustaja

Emma Laine pelaa tiistaina alkuillasta 225.000$ WTA Tour-turnauksen, Seat Open Luxembourgin, pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelunsa, jossa hän kohtaa uransa toistaiseksi kovimman vastuksen, WTA-rankingissa sijalla 25 olevan Bulgarian Magdalena Maleevan.
29-vuotias Maleeva aloitti ammattilaisuransa 15 vuotta sitten ja on ansainnut urallaan jo yli 4 milj. dollaria. Maleeva on sofialaisen tennisperheen nuorin, äiti Julia Berberian-Maleeva opetti tenniksen ennen Magdalenaa myös 10 vuotta sitten ammattilaisuransa päättäneelle Manuela Maleeva-Fragnierelle, 37, ja seitsemän vuotta sitten kentät jättäneelle Katerina Maleevalle, 35.
Magdalena Maleeva on parhaimmillaan ollut WTA-rankingissa sijalla 4 (29.1.1996). Tänä vuonna Maleeva oli Grand Slam-kisoissa neljännellä kierroksella sekä Ranskan avoimissa että Wimbledonissa. Hän on voittanut urallaan 10 WTA-turnausta, tämän vuoden helmikuussa hän oli 1,3 milj.dollarin Pan Pacific -turnauksen finaalissa Japanissa, jossa hävisi Lindsay Davenportille.
Laine on Luxemburgissa mukana myös nelinpelissä, johon hän pääsi mukaan niin ikään karsintojen kautta.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Niemisen valmentajasopimus päättyi… →