Laine kohtaa Larssonin klo 16

18.8.2005  |  09:40

Niemiselle ja Suomalaiselle avauskierroksen tappiot

Keskiviikkona pelattiin loppuun naisten 25.000$ ITF-turnauksen, Ranka Ladies Openin, kaksinpelin ensimmäinen kierros. Neljästä pääsarjassa mukana olleista suomalaisistahan ykkössijoitettu Emma Laine ja villin kortin saanut Katariina Tuohimaa pelasivat jo tiistaina. Laine otti voiton kolmessa erässä ja kohtaa torstaina n. klo 16 ruotsalaiskarsija Johanna Larssonin, joka keskiviikkona kukisti ensimmäisellä kierroksella villin kortin kisaan saaneen Piia Suomalaisen 6-2, 6-3.
Keskiviikkona tappion koki myös villillä kortilla mukaan päässyt Maarit Nieminen, joka hävisi latvialaiskarsija Irina Kuzminalle 1-6, 6-7(6). Toisessa erässä näytti, että Nieminen olisi kääntänyt ottelun johtaessaan erää jo 5-2, mutta sinnikäs latvialainen ei antanut periksi, tasoitti ja meni sitten tie-breakissa ohitse.
Kaksi suomalaisparia selvitti tiensä nelinpelissä puolivälieriin, jossa sitten joutuvat vastakkain. Neljänneksi sijoitetut Emma ja Essi Laine voittivat vaikeuksien kautta Ranskan Yulia Fedossovan ja Saksan Laura Zelderin 4-6, 6-3, 7-6(5). Maarit Nieminen ja Piia Suomalainen etenivät jatkoon voitolla junioriparista Jennifer Holmberg/Ina Kauppila. Laine/Laine – Nieminen/Suomalainen –ottelu pelataan Finland Tennis Clubilla alkuillasta, Emma Laineen ja Johanna Larssonin kaksinpelin jälkeen; Emmalla on sääntöjen mukaan otteluiden välissä myös lepoaikaa.

Seuraava uutinen: Laine Ranka Ladies… →