Laine jatkoon Tukholman karsinnoissa

6.8.2005  |  17:20

Suomalainen hävisi ensimmäisellä kierroksella

Tukholman 140.000$ Sony Ericsson WTA Tour-turnauksen, Nordic Light Openin, kaksinpelin karsintoissa Emma Laine ja Piia Suomalainen pelasivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa lauantaina.
Piia Suomalainen (WTA 908) kohtasi karsintojen yhdeksänneksi sijoitetun Liettuan Lina Stanciuten (WTA 207), joka voitti ottelun 6-3, 6-4. Karsintojen kakkossijoitettu Emma Laine (WTA 131) sen sijaan otti avausottelussaan voiton. Hän kukisti Venäjän Nina Bratchikovan (WTA 242) luvuin 7-6, 6-2. ja kohtaa toisella kierroksella voittajan ottelusta Leanne Baker Uusi-Seelanti – Mari Andersson Ruotsi. Pääsarjapaikka aukeaa kolmella voitolla.
Ruotsalaispelurit Johanna Larsson ja Hanna Nooni hävisivät karsintojen ensimmäisellä kierroksella.
Lauantaina järjestäjät saivat jobin postia, kun Venus Williams perui osallistumisensa turnaukseen. Williamsin vetäytymisen syy on flunssa.

Seuraava uutinen: Emma karsintafinaalissa maanantaina… →