Laine ja Pashkova Aava Orto-Lääkärit Openin nelinpelin voittoon Talissa

15.11.2014  |  11:12

Emma Laine ja Venäjän Eugeniya Pashkova myös pysyivät sijoitetuksensa mukaan Aava Orto-Lääkärit Openin, naisten 10.000$ ITF-turnauksen, nelinpelin ykkösinä kisan loppuun asti.
Toukokuussa Bolissa, Kroatiassa parina ensimmäisen turnauksensa voittaneet Laine ja Pashkova voittivat perjantaina Talissa nelinpelin loppuottelussa suomalaiset Mia Eklundin ja Olivia Pimiän luvuin 6-4, 6-0. Eklund ja Pimiä pelasivat nyt ensimmäisen kerran parina.
 Tämä oli Laineen vuoden viimeinen ammattilaisturnaus. Hän on tänä vuonna voittanut viisi ITF-nelinpeliturnausta; Helsingin voitto oli hänen uransa 36:s. Kaksinpelipeliturnauksen Emma voitti tänä vuonna kolme – Sharm El Sheikhissä, Savitaipaleella ja Antalyassa.

Aava Orto-Lääkärit Openin kaksinpelissä ollaan vasta välierissä, joista ensimmäisessä lauantaina klo 13 kohtaavat kolmossijoitettu Irlannin Amy Bowtell (WTA 432) ja viidenneksi sijoitettu Italian Corinna Dentoni (WTA 550). Bowtell on tänä vuonna voittanut jo kaksi naisten 10.000$ ITF-turnausta, Dentoni yhden. Naiset kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.
Toinen välierä alkaa Bowtellin ja Dentonin ottelun jälkeen, mutta aikaisintaan klo 14.30 Siinä ovat vastakkain kahdeksanneksi sijoitettu Tanskan Karen Barbat (WTA 639) ja Sveitsin Tess Sugnaux (WTA 549).
Barbat on voittanut tänä vuonna yhden ”kymppitonnin” Oslossa. Viime vuonna tanskalainen voitti sekä Tampereen että Savitaipaleen ITF-turnausten kaksinpelin. Sugnaux’lla ei ole vielä yhtään kaksinpeli ITF-kisavoittoa. Myöskään Barbat ja Sugnaux eivät ole kohdanneet aiemmin.

Aava Orto-Lääkärit Open 2014
Naisten 10.000$ ITF-turnaus
9.-16.11.2014 Helsinki
Järj. HVS

Nelinpeli
Loppuottelu: Emma Laine/Eugeniya Pashkova Venäjä (1.) – Mia Eklund/Olivia Pimiä 64 60


Emma Laine

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen ja Nieminen… →