Laine ja J.Nieminen kolmannella kierroksella

13.3.2006  |  11:35

Suomalaiset etenivät Indian Wellsissä

Jarkko Nieminen (ATP 24) on Indian Wellsissä, Kaliforniassa Pacific Life Open ATP Masters-turnaussarjaan kuuluvan 3,169 milj.dollarin kisan kaksinpelissä 22. sijoitettuna ja suoraan toisella kierroksella. Kaaviossa on 96 pelaajaa.
Jarkko otti avausottelussaan voiton Saksan Florian Mayerista luvuin 6-4, 6-3 ja kohtaa kolmannella kierroksella sijoittamattoman Saksan Philippe Kohlschreiberin, joka pudotti toisella kierroksella 10.sijoitetun Espanjan David Ferrerin. Kohlschreiber osallistui viime marraskuussa Helsingissä IPP Open -turnaukseen Talissa.
Jarkko on Indian Wellsissä myös nelinpelissä Ruotsin Robert Lindstedt parinaan. He kohtaavat ensimmäisellä kierroksella kuudenneksi sijoitetut Ranskan Fabrice Santoron ja Serbia ja Montenegron Nenad Zimonjicin.
Myös Emma Laine (WTA 67) on edennyt Indian Wellsissä naisten 2,1 milj.dollarin WTA-turnauksen kolmannelle kierrokselle. Kaaviossa on 96 pelaajaa.
Sateet siirsivät Laineen toisen kierroksen ottelun alkua, mutta kun vihdoin tosi toimiin päästiin, Laine kukisti 32. sijoitetun USAn Jill Craybasin (WTA 32) luvuin 7-5, 6-1.. Kolmannella kierroksella Laine kohtaa kisassa kuudenneksi sijoitetun Italian Flavia Pennettan (WTA 17). Naiset kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen nelinpelin finaalissa… →