Laine avausvoittoon Belgiassa

2.11.2004  |  18:00

Laine kukisti valkovenäläisen toistamiseen

Emma Laine (WTA 170) otti jo toisen voiton parin viikon sisällä Valko-Venäjän Irina Kuryanovichista naisten 25.000$ ITF-turnauksen ensimmäisellä kierroksella St-Katelijne-Waverissa, Belgiassa tiistaina. Tällä kertaa Laine voitti valkovenäläisen luvuin 7-5, 6-1, St.Raphaelissa, Ranskassa 50.000$ ITF-turnauksen karsinnoissa toissa viikolla Laineen voittolukemat olivat 6-3, 6-1.
– Meidän edellinen ottelumme ei tullut minulle niin helposti kuin mitä numerot antoivat ymmärtää. Ja nytkin ottelumme oli hyvin edellisen kaltainen, ensimmäinen erä oli tiukka, mutta sitten vastustajalta taisi mennä usko, kertoi Laine puhelimitse. – En tosin pelannut paras peliäni.
Toisella kierroksella Laine kohtaa kuudenneksi sijoitetun Venäjän Ekaterina Bychkovan (WTA 200). Naiset kohtasivat edellisen kerran heinäkuussa Torunin 25.000$ ITF-turnauksessa Puolassa. Ensimmäisellä kierroksella venäläinen oli luvuin 6-1, 6-4 parempi.
– Bychkovalla on erittäin hyvä ykkössyöttö. Hän lyö kovaa eikä tee virheitä, analysoi Laine tulevaa vastustajaansa, jonka hän kohtaa torstaina.
Keskiviikkona Laine ja hänen ruotsalaisparinsa Hanna Nooni kohtaavat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Tunisian Selima Sfarin ja Ranskan Virginie Pichetin.
(RN)

Naisten 25.000$ ITF-turnaus
St-Katelijne-Waver, Belgia
Kaksinpeli
1.kierrosta: Emma Laine – Irina Kuryanovich Valko-Venäjä (karsija) 75 61

Jaa:

Seuraava uutinen: STL hakee huipputennisvastaavaa… →