LähiTapiola Street Tennis -kiertueella pelataan hymy huulilla

5.4.2018  |  16:02  |  Artikkeli, Seurat, Yhteistyökumppanuudet

LähiTapiola Street Tennis -koulukiertue vieraili tänään Talin Tenniskeskuksessa. HVS-Tenniksen järjestämään tapahtumaan osallistui peräti 270 innokasta pientä pelaajaa. Mukana oli myös pari vähän isompaakin innokasta peluria, kun Davis Cup -maaotteluun valmistautuvan Suomen joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen ja LähiTapiola Street Tennis -kiertueen kummiurheilija Henri Kontinen ottivat osaa peleihin. Kuten muissakin kiertueen tapahtumissa, myös Talissa riitti naurua ja hymyileviä naamoja.

LähiTapiola Street Tennis -kiertue on Suomen Tennisliiton ja tennisseurojen järjestämä, ja LähiTapiolan tukemana Street Tennis -lajiesittelykiertue kouluille. Maalis-toukokuussa järjestettävä kiertue sisältää noin 100 yhden päivän lajiesittelytapahtumaa eri puolilla Suomea. Tapahtumiin on luotu valmis konsepti, johon Tennisliitto toimittaa tarvittavat välineet. Toimintaa ohjaavat seuran nimeämät ohjaajat yhdessä Tennisliiton nimeämän kiertuemanagerin kanssa. Tapahtuma on yhden päivän mittainen, jossa kukin koululuokka käy noin puolen tunnin ajan tutustumassa tennikseen. Tapahtuma järjestetään joko koulun tiloissa tai paikallisella tennis-/urheiluhallilla.

Lajiesittelytapahtumassa kaikki oppilaat pääsevät kokeilemaan tennistä ja tekemään pallon kanssa taitoharjoitteita. Ohjelma on suunniteltu niin, että toimintaa on paljon ja odottelua mahdollisimman vähän.

– Minitennisvälineillä jokaisella lapsella on mahdollisuus päästä kokeilemaan tennistä ja saada onnistumisen elämyksiä. Moni onkin kokeiltuaan löytänyt tenniksestä itselleen uuden harrastuksen, kertoo seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus Suomen Tennisliitosta.

Viime vuoden vastaavalla kiertueella tapahtumia järjestettiin 43 paikkakunnalla aina Rovaniemeltä Hankoon. Kiertueen myötä noin 15 000 lasta pääsi kokeilemaan tennistä. Sama osallistujamäärä on tavoitteena myös tänä vuonna.

Kuva: Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen tänään Talissa LähiTapiola Street Tennis -tapahtumassa

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara aloittaa Suomen… →