Lagerbohmin upea viikko toi turnausvoiton – ”Kaiken kaikkiaan todella hyvä viikko takana, koska kaikki matsit opettivat jotain uutta”

14.8.2022  |  16:58  |  Raportit

Linus Lagerbohm (HVS, oikealla) juhlii ensimmäistä turnausvoittoaan ITF-juniorikiertueella Hangossa.

Alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnaus oli onnistunut suomalaisilta. Sunnuntaina päätöspäivän kaksinpelifinaaleissa nähtiin juuri ulkokenttien SM-kultaa voittanut 17-vuotias Clarissa Blomqvist (HTK) ja vasta 14-vuotias Lagerbohm. Molemmat suomalaiset hakivat ensimmäistä ITF-turnausvoittoaan.

Päivä alkoi tyttöjen finaalilla, jossa seitsemänneksi sijoitetun Blomqvistin oli taipuminen vahvasti pelanneella ykkössijoitetulle Valeriia Krokhotinalle. Turnauksen päättänyt poikien loppuottelu oli alusta loppuun suomalaisjuhlaa. Porsche Junior Team Finlandin Lagerbohm laittoi tulostaululle vakuuttavat 6-0, 6-2 lukemat 11. sijoitettua ruotsalaista Emil Kindhultia vastaan.

– Oli hauskaa pelata, koska oli ollut jo voitokas viikko alla ja olin saanut hyviä voittoja kovista pelaajista matkalla loppuotteluun. Finaalissa ei ollut oikein mitään menetettävää, koska vastassa oli hyvä peluri. Pelini oli todella stabiilia tänään ja pääsin rennosti pelaamaan omaa peliäni. Se myös näkyi tuloksessa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä viikko takana, koska kaikki matsit opettivat jotain uutta, kommentoi Lagerbohm.

Nelinpelistä saatiin myös iloisia suomalaisuutisia, kun Stella Remander (HVS) ylsi parinsa kanssa turnausvoittoon.

KAIKKI TULOKSET

KAKSINPELIEN LOPPUOTTELUT
Linus Lagerbohm – [11] Emil Kindhult 6-0, 6-2
[1] Valeriia Krokhotina – [7] Clarissa Blomqvist 6-1, 6-0

NELINPELIEN LOPPUOTTELUT
[1] Stella Remander/Valeriia Krokhotina – [6] Clarissa Blomqvist/Olivia Lindestaf 6-3, 6-1
Calum Fairey/William Mottram – Tobia Costanzo Baragiola Mordini/Massimo Pizzigoni 6-3, 2-6, 10-8

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 33/2022 – →