Laaksonen/T.Nieminen IPP Openissa tänään

18.11.2008  |  09:55

Kärkisijoitetuille tappio nelinpelissä

IPP OPenissa, miesten 125.000$+H ATP Challenger-turnauksessa, nähtiin Talissa, Helsingissä maanantaina melkoisia yllätyksiä kovatasoisessa nelinpelissä. Ykkössijoitetut Tsekin David Skoch ja Slovakian Igor Zelenay hävisivät avausottelussaan Venäjän Jevgeni Koroleville ja Tsekin Jaroslav Levinskylle ottelutie-breakissa 5-10.
Ottelutie-breakissa (7-10) hävisivät myös brittipari Jamie Delgado/Jamie Murray Romanian Florin Mergealle ja Saksan Frank Moserille.

Tiistaina Talin keskuskentällä nähdään myös suomalaisia, kun 16-vuotiaiden Euroopan kaksinpelimestari Henri Laaksonen ja Timo Nieminen kohtaavat USA:n James Cerretanin ja Etelä-Afrikan Chris Hagardin nelinpelin ensimmäisellä kierroksella. Ottelu on päivän kolmas, ensimmäinen käynnistyy klo 13.

Tiistaina keskuskentällä pelataan mielenkiintoinen kaksinpeliottelu, jossa karsintojen kautta pääsarjaan päässyt Slovakian Dominik Hrbaty kohtaa kolmanneksi sijoitetun Venäjän Igor Kunitsynin, joka oli yksi kisan villien korttien saajista. 30-vuotias Hrbaty oli parhaimmillaan ATP-rankingissa sijalla 12 (18.10.04), mutta on nyt vasta sijalla 257 loukkaantumisten aiheuttamisen pitkien kilpailutaukojen vuoksi. Vladivostokilainen Kunitsyn on ATP-rankingissa sijalla 44 ja pelaa nyt uransa parasta kautta. Hän voitti lokakuussa 1milj.dollarin ATP-turnauksen Moskovassa. Loppuottelussa hän voitti Marat Safinin kolmessa erässä. Kunitsyn-Hrbaty –ottelu on aikaisintaan klo 17 Laaksosen ja Niemisen nelinpelin jälkeen.
Kakkossijoitettu Jarkko Nieminen aloittaa IPP Openin osaltaan keskiviikkona.

IPP Open Talissa, Helsingissä 
Ottelut tiistaina 18.11.

Keskuskenttä alkaen klo 13
Stefano Galvani (ITA) – Jevgeni Donskoi (RUS)
Joseph Sirianni (AUS) – Jan Hernych (CZE)
Henri Laaksonen/Timo Nieminen (FIN) – James Cerretani/Chris Haggard (RSA)Aikaisintaan klo 17
Igor Kunitsin(RUS) – Dominik Hrbaty (SVK)
David Guez /FRA) – Stefan Koubek (AUT)

Kenttä 3 alkaen klo 13
Benedikt Dorsch (GER) – Johan Brunström (SWE)
Jevgeni Korolev (RUS) – Ilia Marchenko (UKR)
Aikaisintaan klo 15.30
Chris Guccione (AUS) – Andis Juska (LAT)
Benedikt Dorsch (GER)/Alexander Peya (AUT) – Lukasz Kubot(POL)/Oliver Marach(AUT) Jevgeni Donskoi/Dimitri Tursunov (RUS) – Michael Kohlmann (GER)/Todd Perry (AUS)

Jaa:

Seuraava uutinen: J.Nieminen pelaa IPP… →