Laaksonen puolivälieriin Milanossa

22.5.2009  |  09:00

Vastassa Italian Gaio

Henri Laaksonen (ITF 57) on edennyt puolivälieriin juniorien A-kategorian ITF-pistekilpailussa, Trofeo Bonfigliossa, Milanossa, Italiassa.
Hän voitti kolmannella kierroksella Slovakian Josef Kovalikin (ITF 48) 6-2, 4-6, 6-4 ja kohtaa puolivälierissä Italian Federico Gaion (ITF 46).
Turnaus on ollut armoton sijoitetuille pelaajille. Kovalik pudotti heti ensimmäisellä kierroksella ykkössijoitetun Taiwanin Huang Liang-Chin ja Laaksonen 16.sijoitetun Argentiinaan Kevin Konfederakin. Vain neljänneksi sijoitettu Argentiina Andrea Collarini on kahdeksan parhaan joukossa 16:sta sijoitetusta.
Laaksosen nelinpelipari Ruotsin Daniel Berta, oli 12.sijoitettu, ja hänkin hävisi ensimmäisellä kierroksella Ranskan Pierre-Hugues Herbertille. Seitsemänneksi sijoitetut Berta ja Laaksonen kokivat tappion nelinpelin ensimmäisellä kierroksella saksalaisparille Richard Becker/Dominik Schulz. Ratkaisu tapahtui vasta ottelutie-breakissa, jonka saksalaiset veivät 10-6. Becker ja Schulz ovat edenneet 32:n parin kaaviossa välieriin.

Juniorien ITF-pistekilpailu (A-kateg.)
”Trofeo Bonfiglio”
16.-24.5. Milano, Italia

Kaksinpeli
3.kierrosta: Henri Laaksonen – Josef Kovalik Slovakia 62 46 64
Nelinpeli
1.kierrosta: Richard Becker/Dominik Schulz Saksa – Daniel Berta/Laaksonen 26 64 [10-6]

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Niemisen taival taittui… →