Laaksonen OffSeason-ohjelmassa 2.12. klo 21.15

30.11.2007  |  10:00

Suomen olympiakomitean 100-vuotisjuhlapäivän kunniaksi Urheilukanavalla nähtävä Offseason –ohjelma esittelee kolme tulevaisuuden toivoa, jotka saattavat pitää yllä Suomen mainetta tulevissa olympialaisissa.

Vasta 15-vuotias tenniksenpelaaja Henri Laaksonen on voittanut useita nuorten turnauksia ulkomailla ja kuuluu ikäluokassaan Euroopan valioihin. OffSeason toi lupaukselle kovan harjoituskumppanin, kun Jarkko Nieminen ilmestyi Laaksosen selän taakse kesken haastattelun.
Laaksonen on valinnut hieman eri tien kansainväliselle huipulle kuin Nieminen.

Varalan urheiluopistolla Tampereella harjoittelee ryhmä nuoria lentopallonaisia kohti aikuisten maajoukkuetta ja Lontoon olympialaisia. Päivät on aikataulutettu tiukasti koulunkäynnin ja lentopallon ympärille. Joukkoa johtaa hiljattain naisten maajoukkueen päävalmentajaksi valittu Marko Siivonen. OffSeason tutustui tyttöjen päivärytmiin.

18-vuotias voimistelija Tomi Tuuha on jo ensimmäiset kannukset aikuisten sarjassa saavuttanut. Helsingin pahamaineisesta Kallion kaupunginosasta ja Myllypuron lähiösalilta voi nousta maailman parhaimmistoon vaikkapa telinevoimistelussa. Tuuha on vasta toinen suomalainen maailmancupin osakilpailuvoittaja.

Ohjelman tuottaa StoryOf ja toimittaa Laura Raittila ja Riku Riihilahti.
Ohjelma esitetään Urheilukanavalla su 2.12. klo 21.15 ja uusitaan ma 3.12.klo 21.00

Jaa:

Seuraava uutinen: Pajulahtiryhmän harjoittelu hyvässä… →