Kulikova loppuotteluun Portugalissa – ”Välierässä lyöntieni voima oli liikaa vastustajalle”

11.9.2021  |  16:41  |  Raportit

Anastasia Kulikova on edennyt $25,000 ITF-turnauksen loppuotteluun Portugalissa.

Kulikova (WTA-371) on ollut hurjassa iskussa läpi viikon, kun kerta toisensa jälkeen maailmanlistalla korkeammalla olevat pelaajat ovat joutuneet antautumaan suomalaisen kovien peruslyöntien edessä. Toisella kierroksella Kulikova voitti seitsemänneksi sijoitetun Anastasia Tikhonovan (WTA-301) 4-6, 6-0, 6-3, puolivälierässä kolmanneksi sijoitetun Lizette Cabreran (WTA-159) 6-1, 6-3 ja välierässä kuudenneksi sijoitetun Kyoka Okamuran (WTA-274) 6-2, 6-0.

– Pelasin puolivälierässä erittäin hyvän ottelun, en missannut käytännössä mitään. Välierässä lyöntieni voima oli liikaa vastustajalle. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen viikkoon tähän asti, kommentoi Kulikova.

Kulikova kertoo sopeutumisen kenttiin olleen vaikea, sillä kisapaikan uusien kenttien kunnossa ja tasaisuudessa on ollut parantamisen varaa.

– En oikein alkuun tykännyt näistä kentistä. Ne ovat superhitaat ja kentän keskellä on selvästi korkeampi kohta, josta pallot pomppaavat hassusti. Kaikki täällä valittivat kentistä, mutta ei turnausta tietenkään peruta, vaan olosuhteeseen tulee sopeutua.

Loppuottelussa Kulikova kohtaa neljänneksi sijoitetun Jessika Ponchetin (WTA-241). Kulikova hakee sunnuntaina uransa ensimmäistä turnausvoittoa tällä tasolla.

– Finaalista tulee hyvin erilainen. Vastustajani lyöntitekniikka on todella omalaatuinen. Olen jo nyt todella tyytyväinen, sillä maailmanlistasijoitukseni nousee paljon ja pääsen myös menestyksen ansiosta suoraan pääsarjaan ensi viikon $60,000 ITF-kisaan.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Jaa:

Seuraava uutinen: Alopaeus/Paldanius hopealle Les… →