Kulikova kukisti Hietarannan ja eteni välieriin Savitaipaleella

2.8.2019  |  17:08  |  Raportit

Savitaipaleen $15,000 ITF World Tennis Tourin suomalaisten välisestä puolivälieräottelusta neljän parhaan joukkoon eteni Anastasia Kulikova.

Kulikova kohtasi puolivälierässä turnauksen yllättäjän, ensimmäistä ammattilaisturnaustaan pelaavan Laura Hietarannan. Huhtikuussa naisten maajoukkuetta II-divisioonan nostamassa olleet pelaajat eivät olleet aiemmin kohdanneet toisiaan. 19-vuotias ja kuudenneksi sijoitettu Kulikova otti nopeasti hallinnan itselleen painavilla peruslyönneillään 15-vuotiasta Hietarantaa vastaan ja piti hallinnan itsellään loppuun asti. Tulostaululle kirjattiin voittolukemat 6-2, 6-1.

– Pelasin omaa voimakasta tennistäni ja se riitti Lauran päihittämiseen. Pyrin olemaan aggressiivinen heti ensimmäisestä lyönnistä lähtien, jotta hän ei pääsisi liikuttamaan minua. Alussa olin hieman hermostunut, koska tunnemme toisemme niin hyvin, mutta rentouduin nopeasti ja kaikki meni hyvin, kertoi Kulikova.

Lauantaisessa välierässä Kulikova kohtaa venäläisen Noel Saidenovan. Molemmat pelaajat juhlivat turnausvoittoja viime viikolla Tampereella – suomalainen kaksinpelissä ja Saidenova nelinpelissä. Toisessa välierässä kohtaavat venäläiset ykköseksi sijoitettu Ekaterina Kazionova ja Polina Bakhmutkina. Välierät alkavat klo 12:00 venäläisten kohtaamisella, jonka jälkeen on Kulikovan ottelun vuoro.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Hietaranta oli myös nelinpelin välierissä, jossa hän ja japanilainen Himari Sato taipuivat ykköseksi sijoitetuille Anna Makhorkinalle ja Sadafmoh Tolibovalle kolmessa erässä 2-6, 6-0, 8-10.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikova loppuotteluun Savitaipaleella… →